Vatandaş Zamlara İsyan Etti! Elektrik Faturalarında Yeni Düzenleme Başladı

Vatandaş Zamlara İsyan Etti! Elektrik Faturalarında Yeni Düzenleme Başladı

2022 yılı itibariyle gelen zamlardan sonra elektrik faturalarındaki fiyatlar iyice arttı. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Elektrik fatura fiyatlarına karşı bir düzenleme yapılacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konunun takipçisi olduğunu aktardı.

Elektrik faturalarına gelen zamdan sonra pek çok kişinin faturası yüksek gelmişti. Hal böyle olunca vatandaşlar sosyal medyada tepki paylaşımı yapıyordu. Durumdan haberdar olan hükümet yetkilileri ise yeni açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın açıklamaları dikkat çekti. Elektrik faturaları ucuzlayacak mı sorusu sık sık sorulmaya başlandı bile. Yapılan açıklama sonrası gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da çevrildi.

Elektrik Faturaları için Düzenleme!

Vatandaşın enflasyon karşısında ezdirilmeyeceğini belirten İbrahim Kalın, en kısa sürede elektrik faturalarına yeni bir düzenlemenin geleceğini ifade etti. Bu gelişme ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da konuyla ilgili çalışmaları yakından takip ettiği belirtiliyor.

Faturalar İyice Artmıştı

Pek çok kişiye gelen binlerce TL'lik faturalar şok etkisi yaratmıştı. Elektrik faturalarındaki bu artış çok şaşırttı. Önümüzdeki haftalarda veya aylarda yeni bir düzenlemenin gündeme gelmesi herkesi şaşırtacak. Elektrik faturaları gittikçe düşecek mi yoksa 2022 itibariyle daha da mı artacak zamanla belli olacak. Enflasyon nedeniyle pek çok kaleme birden fazla zam yapılmıştı. Akaryakıtın yanı sıra faturaların da cep yakmaya başladığı söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.