Ekranların Efsane Dizilerinden Çember Yeniden Geliyor! İkinci Kez Seyirci İle Buluşacak..

Ekranların Efsane Dizilerinden Çember Yeniden Geliyor! İkinci Kez Seyirci İle Buluşacak..

Geçtiğimiz yıllarda Star TV ekranlarında yayınlanan Çember dizisi final olmuş, aldığı bu kararla seyircilerini de çok üzmüştü. Dizi şimdi yeniden farklı bir kanalda, heyecan dolu yeni bölümleriyle seyircilerinin karşılarına çıkmaya hazırlanıyor.

Star TV ekranlarında birkaç sezon boyunca yayınlanmış, ve kendisine büyük bir hayran kitlesi toplamıştı. Her hafta farklı bir konuyla, merakla beklenerek seyircilerinin karşısına çıkan dizi, birden final olarak ekranlara veda etti. Reytingleri de iyi olan dizinin bu kararına kimse anlam veremezken, bir taraftan da büyük bir hayal kırıklığına uğradılar. Şimdilerde ise dizinin hayranlarını heyecanlandıran o müjdeli haber geldi!

Çember dizisi yeniden ekranlara gelecek!

Çember dizisi kadrosunda ufak değişikler olsa da, eski kadrosunda ki birçok oyuncuyla yeniden çekilmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde sete çıkan dizinin birkaç bölümünün daha şimdiden tamamlandığı tahmin edilirken, herkes sabırsızlıkla dizinini yeni sezon ilk bölümü beklemeye başladı.

Çember dizisi tarihi belli oldu mu?

Çember dizisinin çekimlerinin başladığını göz önünde bulundurursak, dizi çok büyük bir ihtimalle yeni sezonda Eylül ayının sonlarında doğru ekranlara gelmeye başlayacak. Tabi dizi hakkında bu haberler yeni paylaşılmaya başladığından henüz doğrulanmış bir konu yok. Diziyle ilgili paylaşılanlar, sadece tahmin olarak görülse de, doğru olma ihtimali yüksek. Dizi yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlancak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.