El Kızı Dizisine Önemli Transfer! Çukur Dizisinden Ayrılıp El Kızı'na Katılacak!

El Kızı Dizisine Önemli Transfer! Çukur Dizisinden Ayrılıp El Kızı'na Katılacak!

Başarılı oyuncunun yeni dizisi belli oldu. El Kızı dizisine katılma kararı aldı. Ancak Çukur dizisindeki rolüne de veda etti. Peki o isim kim? Hangi oyuncu El Kızı dizisinde başrol oynayacak. Dizinin Fox TV'de yayınlanması muhtemel. Ancak konusu ve ekrana geleceği tarih merak ediliyor.

El Kızı dizisi, Fox TV ile anlaşma sağladı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizinin Kanal D'de veya Fox TV'de yayınlanması bekleniyordu. Ancak diziyle ilgili ortaya atılan iddialar bazı gerçekleri de gösterdi. Çukur dizisinde oynayan ünlü oyuncunun El Kızı dizisine katılması büyük olasılık. Kendisine yapılan teklifi kabul edeceği yönünde bilgi geldi. Peki hangi oyuncu El Kızı dizisinde oynayacak?

Perihan Savaş El Kızı'nda!

El Kızı dizisi, yakın zamanda yayın hayatına başlayacak. Bu nedenle izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ayrıca Perihan Savaş'ın da diziye dahil olması pek çok şeyi değiştirecek. Çukur dizisinde oynamış olan deneyimli oyuncunun başrolde oynayacağı belirtiliyor. Bunun yanı sıra dizinin konusunu da sizlerle paylaşacağız.

Perihan Savaş Hangi Karakteri Canlandıracak?

Başrolde yer alacağı belirtilen Perihan Savaş'ın canlandıracağı karakter henüz belli olmadı. Fakat Ezo karakterinin annesi olarak karşımıza çıkabilir. Dizinin genel konusu Ezo'nun küçükken yaşadıkları ve büyüdüğündeki hayatı olduğundan iki oyuncunun başrolde yer alması bekleniyor.

Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Dizinin yayın tarihi için Eylül ayı ön görülmekte. Fakat resmi bir açıklama yapılmadı. Bu yüzden en kısa sürede duyuru ile belirtilmesini bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.