Elkızı Dizisi Transferlere Doymuyor! Usta Oyuncuyu Kadrosuna Ekledi..

Elkızı Dizisi Transferlere Doymuyor! Usta Oyuncuyu Kadrosuna Ekledi..

FOX ekranlarında yeni sezonda seyircisi ile buluşmaya hazırlanan El Kızı dizisinin kadrosu daha şimdiden doldu taştı. Birbirinden yetenekli genç isimleri kadrosunda bulduran projeye, şimdilerde bir usta isim daha eklendi.

FOX ekranlarında çok yakında yeni bir dizi daha başlıyor. Kadrosunda geçtiğimiz sezon Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde gördüğümüz birçok genç oyuncuyu bulunduracak olan proje, şimdilerde de kadrosunu dolup, taşırıyor. Dizi daha başlamadan tüm bekleyenlerine iddiasını bir kez daha gösteriyor. Yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanan dizi tüm hazırlıklarını tamamlamak üzere.

FOX TV dizisi Elkızı'nda usta bir isim daha katıldı..,

FOX TV ekranlarında yer alması planlanan El Kızı dizisine geçtiğimiz saatlerde gelen bir habere göre geçmişte yer aldığı birçok projeden tanıdığımız, reyting rekortmeni diziler ve rekortmen filmlerde oyunculuğunu gösteren isim  Fikret Kuşkan'da katıldı. Oyuncunun dizide nasıl bir rolü canlandıracağı henüz belli olmasa da, transfer haberi bile seyircinin heyecanını arttırmaya yetti.

Elkızı dizisi ne zaman başlıyor ?

Elkızı dizisinin ne zaman başlayacağı hala belli değil. Dizinin ilk tanıtıldığı günlerde bu kadar merak uyandıracağı bilinmese de, dizi gerçekten şimdiden büyük bir merak uyandırmayı başardı. Projenin yayın tarihinin çekimler başladıktan birkaç hafta sonra belli olması ve seyirciyle paylaşılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.