Erken Petekkaya'nın Oğlu ile Arasındaki Benzerlik Büyük Ses Getirdi!

Erken Petekkaya'nın Oğlu ile Arasındaki Benzerlik Büyük Ses Getirdi!

Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Oyuncunun oğlu ile fotoğrafı çok konuşuldu. Erkan Petekkaya ve oğlu Cano arasındaki benzerlikle ilgili bazı yorumlar da yapıldı. İşte ünlü oyuncunun son dönemde yaşadıkları...

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, yeni dizisiyle ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tam da bu esnada özel hayatıyla da gündeme geldi. Oğlu ile paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni aldı. Hayranları, ikili arasındaki benzerliklere vurgu yaptı. Peki, Kırmızı Oda'daki performansıyla izleyicileri büyüleyen ünlü isim hakkında hangi yorumlar yapıldı? 

Acun Ilıcalı ile Tartışmıştı

Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı'nın kanalında yayınlanan ödül törenine ilişkin oldukça sert sözler sarf etmişti. Hal böyle olunca ikili arasında tartışma yaşandı. Kırmızı Oda'da uzun süre oynayan ve Sadi karakterini canlandıran oyuncunun bu tartışmadan sonra diziden ayrıldığı görüldü. Bu tartışmanın diziden ayrılmasıyla bir ilgisi var mı bilinmiyor. Ancak kendisinin yakın zamanda farklı bir projeye başlayacağı öğrenildi. 

Oğlu Babasına Çok Benziyor

Petekkaya'nın oğlu Cano, babasının boyunu da geçti. Baba oğul birbirlerine çok benziyorlar. Cano'nun ileride oyunculuk deneyimini tadıp tatmayacağı araştırılıyor. Babası gibi oyuncu olmayı düşünüyor mu? Ünlü oyuncu Petekkaya'nın yaptığı açıklamalara göre yeni dizi bomba gibi gelecek. Kendisi de hazırlıklarını tamamladı ve çekimler için gün sayıyor. Bakalım dizide hangi karakteri canlandıracak ve nasıl bir tipleme ile karşımızda olacak. Çünkü genellikle belli başlı tiplemeler üzerinde duruyordu. Fakat Kırmızı Oda'daki Sadi performansı ile tüm bu zincirleri kırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.