Eski eşler bu proje için bir araya geldi! Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu yeniden aynı projede yer alacak

Eski eşler bu proje için bir araya geldi! Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu yeniden aynı projede yer alacak

Birce Akalay ve Sarp Levedoğlu 2017 boşanmışlardı. Boşandıktan sonra yine aynı projelerde yer alan Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu bu kez FOX TV ekranlarında yayınlanan ‘Son Yaz’ dizisinde beraber rol alacaklar.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi bomba bir transfer gerçekleştirdi. Yapımcılığını 03 Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıer’in oturduğu daha sonra ise yönetmen koltuğuna Semih Bağcı’nın geçtiği Son Yaz dizisinin senaristleri ise Cem Görgeç, Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’dur. Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan gibi ünlü isimlerin olduğu Son Yaz dizisi ikinci sezonuyla sete çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon diziden ayrılan Funda Eryiğit, Erdem Şanlı, Emre Karayel ve Şebnem Dönmez gibi oyuncuların yerine bu sezon yeni gelecek oyuncular belli oldu. Son Yaz dizisine bu sezon 2014 yılında evlenen daha sonra 2017 yılında boşanan eski eşler Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu diziye dahil oldu.

Son Yaz dizisinde Birce Akalay, Sare karakterini canlandıracakken, Sarp Levendoğlu ise dizisin mafya rollerinden birinde etkili bir karakteri canlandıracaktır.

Yeniden bir aradalar

Birce Akalay’ın Son Yaz dizisine katılmasıyla beraber bomba bir haberde eski eşi Sarp Levendoğlu’ndan geldi. Uzun süredir rol aldığı Savaşçı dizisiyle adından sıkça söz ettiren Sarp Levendoğlu Son Yaz dizisine dahil oldu. Son Yaz dizisi için tekrar bir araya gelen Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu boşandıktan sonra dost kalmaya karar vermiş ve daha önceleri de aynı projelerde yer almıştır. Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu boşandıktan sonra Küçük Ağa isimli dizide ve Deliormanlı isimli filmde beraber rol almışlardır.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.