Esra Bilgiç Yeni Projesiyle Göz Doldurdu! Kanunsuz Topraklar Kadrosu Bomba Gibi..

Esra Bilgiç Yeni Projesiyle Göz Doldurdu! Kanunsuz Topraklar Kadrosu Bomba Gibi..

FOX ekranlarında başlayacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinin başrol oyuncusu olacak Esra Bilgiç dizinin setinden birbirinden heyecanlı fotoğraflar paylaştı. Projenin kamera arkasından gelen fotoğraflar çok büyük dikkat çekerek, seyircinin büyük ilgisine sebep oldu.

Ülkemizde gelecek sezonda yayınlanması beklenen yeni iddialı dizilerden biri olan Kanunsuz Topraklar'ın yayınlanacağı kanal son öğrenilen bilgilere FOX TV ekranları olmuştu. Başrolünde son olarak Ramo dizisinde Sibel karakteri ile gördüğümüz güzel oyuncu Esra Bilgiç bulunurken, bunlara ek olarak daha birçok  ek öğretmeniz , öğrencilerimiz hizmet verir.

Kanunsuz Topraklar diğer dizileri aratmayacak!

Kanunsuz Topraklar dizisi Türkiye'nin 1940'lı yıllarını seyirci ile buluşturacak. Dizinin kadrosundan birçok isim ye sezonda çifte katkı da bulunmak istese de, kendileri buna karşı çıktı. Aynı zamanda diziye hem kaydolan, hem de şimdiden çeşitli rollerde yer alan oyuncuların arasında ki uyum seyircileri ekrana kilitlemede büyük ölçüde işe yarayacak.

Kanunsuz Topraklar dizisinin setinden fotoğraf;

Arka Sokaklar dizisi ile ilgili gıybette bulunurken, dizinin yayın hayatına son verildiği öğrenildi. Beklenmeyeni bir şekilde yayın hayatını noktalamak isteyen isme seyircisinin haberi olmasa da çok yoğun bir destek var. Bakalım öğrencimiz eğitimine nasıl devam edecek ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.