FOX Kararından Vazgeçmiyor! Sen Çal Kapımı Dizisinin Fermanı Verildi..

FOX Kararından Vazgeçmiyor! Sen Çal Kapımı Dizisinin Fermanı Verildi..

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi tüm istek ve çabalara rağmen finalden kurtulamıyor. Dizinin hayranları projenin yeni sezonda da devam etmesini istese de, Sen Çal Kapımı için son verilen karar sonunda belli oldu.

FOX ekranlarının iki sezondur büyük bir beğeni ile takip edilen dizisi Sen Çal Kapımı bugüne kadar birçok kez final iddialarıyla gündeme geldi. Dizi onlarca kez final haberleriyle gündeme gelse de, bu iddialar sonuç vermemiş ve proje yayın hayatına devam etmişti. Seyirci şimdilerde her hafta Sen Çal Kapımı'nın yeni bölümüyle buluşuyor ve gelecek sezonda da yayınlanmasını bekliyor olsa da, dizi hakkında merakla beklenen kesin karar verildi.

Sen Çal Kapımı dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor...

Sen Çal Kapımı'nın final olacağı bu kez kesinleşti. Dizi hakkında çıkan final iddiaları artık bir iddia değil, tam olarak doğru. Dizinin ne zaman final olacağı konusuna da gelirsek, gelen bilgilere bakıldığında proje yayın hayatına Eylül ayında noktalayacak.

Sen Çal Kapımı artık tamamen bitiyor..

Sen Çal Kapımı bu kez sezon finali olarak ekranlara ara vermiyor. Dizi final olarak yayın hayatına bir daha başlamamak üzere tamamen son veriyor. Yani Sen Çal Kapımı'nın bir daha ekranlara gelmesi mümkün değil gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.