Fox TV El Kızı Dizisi Konusu Nedir? El Kızı Oyuncuları ve Yayın Tarihi Ne Zaman..

Fox TV El Kızı Dizisi Konusu Nedir? El Kızı Oyuncuları ve Yayın Tarihi Ne Zaman..

Fox TV, pek çok yeni diziyi yayınlamaya hazırlanıyor. Özellikle de bu diziler arasında en dikkat çekenlerden biri El Kızı oldu. El Kızı dizisinin konusu çok merak edildi. Dizide hangi oyuncular oynuyor? Oyuncu kadrosunda yer alan isimler ortaya çıktı. Fox TV'de yayınlanacak El Kızı dizisinin detayları haberimizde...

El Kızı dizisi, yakında yayın hayatına başlıyor. Diziyle ilgili ön çalışmalar sürerken izleyiciler dizi konusunu merak etti. El Kızı dizisinde kimler oynuyor? Oyuncu kadrosunda yer alan isimlerle beraber konusu da dikkat çekmekte. Yeni diziyle ilgili pek çok soru yanıt buluyor.

El Kızı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda iki isim göze çarpmakta. Sevda Erginci ve Perihan Savaş dizide oynayacak. İki oyuncu da güzel bir uyum sağlayacak. Ayrıca dizinin konusunu öğrendiğinizde sizler de hak vereceksiniz. Başarılı oyuncular daha önce ortak bir projede yer aldı mı bilinmiyor ancak iyi bir ikili olacakları kesin. Diğer oyuncularla ilgili henüz bilgi gelmiş değil. Fakat seçimler ve anlaşmalar tamamlandığında onlar da açıklanacaktır.

El Kızı Konusu

Ezo isimli karakterin öksüz bir şekilde büyümesi ve çektiği zorluklar konu edilecek. Böylelikle dizinin duygusal yoğunluklu olacağını öğrenmiş oluyoruz. Dram ve çok daha fazlası bu dizide yer alacak. Dizinin konusunu öğrenen izleyiciler, oyuncu kadrosunu da görünce heyecanlandı.

El Kızı Hangi Kanalda Olacak?

El Kızı dizisi NTC Medya tarafından çekilecek. Yapımcı şirketin Fox TV ile anlaştığı biliniyor. Fox TV'de yayınlanacak diziyle ilgili pek çok soru işareti var fakat bunlar yanıt bulacak. Kanal, yeni sezona oldukça sağlam hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.