Fox TV Kanunsuz Topraklar Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Yayın Tarihi

Fox TV Kanunsuz Topraklar Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Yayın Tarihi

Fox TV'de yayınlanacak Kanunsuz Topraklar, hakkında pek çok yeni gelişme merak ediliyor. Sevilerek izlenecek dizinin konusu nedir? Kanunsuz Topraklar oyuncu kadrosu da açıklandı. Üstelik dizinin yayın tarihine ilişkin bazı bilgiler veriliyor. Dizi ne zaman başlayacak? Fox TV'nin dizisiyle ilgili son gelişmeler...

Fox TV, yeni bir dizi ile ekran karşısına gelecek. Kanunsuz Topraklar dizisi büyük ilgi görüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda önemli isimler oynamakla beraber konusu da dikkatleri üzerine çekti. Peki dizi ne zaman başlayacak? Kanunsuz Topraklar dizisinin yayın tarihi açıklandı mı? Dizinin gündeme bomba gibi düşmesi bekleniyor. Çünkü tanıtım videosu yayınlandığında oldukça farkı sahneler ekrana yansıyacak. Dizinin senaryosu da ona göre hazırlandı. İşte merak edilen diziyle ilgili bilinmeyenler...

Kanunsuz Topraklar Ne Zaman Başlayacak?

Kanunsuz Topraklar dizisi, Eylül ayında ekranlara gelecek. Dizi için gerekli çalışmalar sürüyor. Dizi çekimleri başladıktan sonra fragman da yayınlanacaktır. Ancak tüm bunların haricinde diziyle ilgili merak edilen bazı konular bulunmakta. Oyuncu kadrosu belli oldu mu?

Kanunsuz Topraklar Oyuncuları

Başrollerde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç oynuyor. Necip Memili, Kaan Taşener, Esra Dermancıoğlu ve İlker Aksum'un da dizide yer alacağı belirtildi. Dizi bu kadar heyecanlı bir kadroya sahipken konusunu bahsetmezsek olmaz.

Kanunsuz Topraklar Konusu

Dizinin geçmiş zamanı ele aldığı belirtiliyor. 1930'lu yıllarda Zonguldak'ta geçen dizinin konusu bir hayli ilgi çekti. Eski yaşantılar ve Cumhuriyet'in ilk dönemi izleyiciler tarafından beğenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.