Fox TV'den Yeni Ayrılık Dizisi! Ayrılık Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Yayın Tarihi!

Fox TV'den Yeni Ayrılık Dizisi! Ayrılık Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Yayın Tarihi!

Fox TV, yeni dizilerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu sefer de Ayrılık diziyle ekran karşısına çıkacak. Peki dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Son zamanlarda büyük bir ilgiyle karşılaşan yapımda neler yaşanacak görecek. Oyuncu kadrosu ve yayın tarihine ilişkin en güncel bilgiler haberimizde...

Ayrılık dizisi, Fox TV'de ekrana gelecek. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu ve daha pek çok detayını sizlerle paylaşıyoruz. Henüz oyuncu seçmeleri ve çekimlerinin devam ettiği belirtiliyor. Dizi çekimlerinden sonraki süreçte muhtemelen yayın hayatına başlayacak. Ancak herkesin şu soruyu sorduğu biliniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda kimler oynamakta? Fox TV'nin Ayrılık isimli dizisi şimdiden meraklı soruların hedefinde. Sosyal medyada belirtildiği üzere dizide önemli oyuncuların yer aldığı konuşuluyor.

Ayrılık Dizisi Oyuncuları

Ayrılık dizisi oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavucuk, Gökçe Eyüpoğlu ve son olarak Tülin Ece bulunuyor. Dizide oynayacak isimler hakkında oldukça kısıtlı bilgi bulunmakta. Çünkü dizi, tahmin edildiği gibi daha çekimlerini tamamlamadı bile. Fragmanı dahi yayınlanmadığı için diziyle ilgili az bilgi edinmemiz normal. Peki herkesin merak ettiği Ayrılık dizisi ne zaman başlayacak sorusunu soralım.

Ayrılık Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Fox TV dizisinin henüz yayın hayatına başlamadığı biliniyor. Ancak yayın tarihini belirtecek olursak muhtemelen Eylül ayında ekranlara gelecek.O tarihten itibaren ise sağlam bir hikaye ile izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Aşkın ve ayrılığın bir arada olduğu dizi, senaryosuyla dikkatleri üzerine çekebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.