Gönül Dağı Dizisi Bu Oyuncu Transferini Konuşuyor! Gönül Dağı'na Kim Katıldı?

Gönül Dağı Dizisi Bu Oyuncu Transferini Konuşuyor! Gönül Dağı'na Kim Katıldı?

Gönül Dağı dizisine katılan oyuncu belli oldu. Sevilen oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyordu. Bu sefer bambaşka bir isim diziye dahil olarak TRT 1'de adından söz ettirecek. Gönül Dağı'nda hangi oyuncu oynayacak? İşte izleyicilerin sorduğu oyuncu transferi soruları ve yanıtları...

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde transferlerin sonu gelmek bilmiyor. Savaşçı dizisinin yakışıklı oyuncusu Serkan Kuru'dan sonra bir ismin daha diziye dahil olduğu açıklandı. Üstelik bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. Bu zamana kadar canlandırdığı karakterlerden çok daha farklı olacağı kesin. Üstelik oyuncu hakkında bazı detaylar da elde edildi.

Sevilay Gültekin Dizide Oynayacak!

Sevilay Gültekin, daha önce yer aldığı dizilerle adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncu Gönül Dağı dizisinde oynayacak. Üstelik başarılı ismin hangi karakterle ekrana geleceği de belli oldu. Meryem karakterini canlandırarak izleyicilerin beğenisini kazanacak. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın başrolde olduğu diziye katılması güzel bir gelişme olarak yorumlandı.

Görme Engelli Bireyi Canlandıracak

Meryem karakteri, görme engelli bir birey olarak karşımıza çıkıyor. Sevilay Gültekin'in karakteri en iyi şekilde canlandıracağı düşünülmekte. Ayrıca sosyal medyadaki izleyici kitlesi de oyuncunun gelmesine çok sevindi. Başarılı ismin önümüzdeki günlerde dizideki yerini alacağı biliniyor. Yeni bölümde adından söz ettirerek bambaşka bir kitleye hitap edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.