Gönül Dağı Oyuncuları Yine Çok Samimi! Yeni Sezon Bol Kahkahalı..

Gönül Dağı Oyuncuları Yine Çok Samimi! Yeni Sezon Bol Kahkahalı..

Gönül Dağı dizisinin başlamasına sayılı günler kala diziden farklı görüntüler gelmeye başladı. Dizinin başrol oyuncuların arasında çok samimi fotoğraf çekimleri yaşandı. Oyuncuların bu fotoğraflarına hayranlarından beğeni yağdı.

Gönül Dağı dizisi yeni sezona katılması beklenen diziler arasında en merak edilen projeleri arasında bulunuyor. Dizi gerek konusu, gerek müzikleri, gerekse birbirinden genç ve yaşlı oyuncularıyla beraber TRT 1 ekranlarının parlayan yıldızlarından. Dizi geçen sezon aldığı reytinglerine bu sezon çok daha fazlasını katarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Gönül Dağı dizisi kısa konusu;

Birbirlerine kavuşamayan aşıklara, savurduğu taşlarla kol kanat geren Gönül Dağı'nda yaşanan hikayeler.. Nerede bir aşığın, bir yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağından büyük bir parça taş kopar ve kasabaya iner... Gönül Dağı dizisi, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor. Çocukluk aşkı Dilek'le bir gün buluşma hayali kuran Taner'in  kuzenleriyle yaptığı müthiş icat nelere sebep olacak?

Gönül Dağı dizisi oyuncularından çok samimi fotoğraflar..

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu başlamaya hazırlanırken, kadroda bulunan genç oyuncuları arasında çok samimi bir çekim gerçekleşti. Bu çekimler Gönül Dağı'nın resmi youtube kanalı üzerinden paylaşıldı. Kamera arkası görüntüleri kısa bir zamanda çok sayıda beğeni aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.