2022 Survivor Yarışmacılarının Aldığı Ücretler Belli Oldu! Survivor All Star Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

2022 Survivor Yarışmacılarının Aldığı Ücretler Belli Oldu! Survivor All Star Yarışmacıları Ne Kadar Kazanıyor?

Survivor yarışmacılarının maaşları açıklandı. Sosyal medyadaki iddia herkesi harekete geçirdi. TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star programında yarışmacılar haftalık ve aylık ne kadar ödeme alacak? Yarışmacı maaşları ve çok daha fazlası haberimize olacak.

Survivor 2022 All Star başlamak üzere. TV8'de yayınlanacak olan programla ilgili çeşitli çekim görüntüleri geldi. Pek çok kişinin heyecanla beklediği programda yaşanacak bazı gelişmelerden söz edeceğiz. Peki Survivor 2022 All Star'da hangi yarışmacı ne kadar ödeme alacak? Haftalık olarak verilecek olan bu ödemelerin miktarları merak ediliyor. All Star olması nedeniyle her ismi yakından tanıyoruz. Gönüllüler de bir zamanlar Survivor'da yarıştığı için bilinen isim haline geldiler. Ayrıca hepsinin programda iz bırakması nedeniyle tekrar seçildiğini söylemeliyiz.

Survivor 2022 Yarışmacı Maaşları

Mert Öcal, Ünlüler takımında yer alacak. Başarılı ismin geçen sezonlara damga vurması nedeniyle All Star kadrosuna katıldığı biliniyor. Alacağı maaşın ise haftalık 7 bin TL olacağı yönünde. Aylık 28 - 30 bin TL arasında bir ücret kazanabilir.

Aycan Yanaç, Survivor 2020 yılında katılmış ve önemli bir performans sergilemişti. Başarısından sonra bir süre daha gündemde yer almış ve haberlere çıkmıştı. Ünlü ismin haftalık 9 bin TL ödeme alması bekleniyor. Aylık olarak ise 36 - 40 bin TL arasında bir maaşı olacaktır.

Barış Murat Yağcı'nın alacağı ücret ise rekor seviyede duruyor. Kendisinin sosyal medyadaki kitlesi ve yarışmada ikinci olduğu düşünülecek olursa haftalık 12 bin TL gibi bir ücret alacağı açıklandı. Bu da aylık ortalama 50 bin TL'ye tekabül edecek.

Nisa Bölükbaşı ise Barış Murat Yağcı ile olan eski ilişkisi ve daha pek çok haberle gündeme gelmişti. Kendisinin bilinirliği düşünülecek olursa ortalama 8 bin TL haftalık ücret alacağı söylenebilir. Aylık ise 35 bin TL'ye yakın bir ödeme alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.