Günlerdir Kayıp Olan 14 Yaşındaki Tuana Öztürk Bulundu mu? Minik Tuana’dan Beklenen Haber Geldi

Günlerdir Kayıp Olan 14 Yaşındaki Tuana Öztürk Bulundu mu? Minik Tuana’dan Beklenen Haber Geldi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki Tuana Öztürk Bursa'da bulundu. 20 Eylül günü arkadaşı ile buluşacağını söyleyerek evden ayrılan Tuana Öztürk tam bir daha haber alınamamıştı. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde 14 yaşındaki Tuana Öztürk'ün Bursa'da bulunduğu ortaya çıktı.

20 Eylül tarihinden bu yana kayıplara karışan Tuana Öztürk’ten sonunda haber alındı. Ayrıca Bursa'da bulunan Tuana Öztürk emniyetteki işlemlerinin ardından İl Sosyal Hizmet Müdürlüğü’ne gönderildi. Manavgat’taki orman yangınından dolayı evi yanan Aydın'ın Nazilli ilçesine taşınmak zorunda kalan Müzeyyen Küçük ’ün kızı Tuana Öztürk 20 Eylül tarihinde kaybolmuştu. 20 Eylül tarihinden bu yana kendisinden haber alamayan ailesi kayıp ilanına başvuru yaptı. Arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrılan ve bir daha da eve dönmeyen 14 yaşındaki Tuana Öztürk Bursa'da bulundu.

Tuana Öztürk Bursa’da bulundu!

Tuana Öztürk Bursa’da bulundu! Tuana Öztürk'ün annesi Müzeyyen Küçük, kızının arkadaşı ile buluşacağını belirterek evden çıktığını açıkladı. O tarihten itibaren bir daha kızına ulaşamadığını söyleyen Müzeyyen Küçük, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kayıp ihbarı üzerine harekete geçen emniyet güçleri yapılan çalışmanın ardından Tuana Öztürk'ün Bursa'ya gittiğini açıkladı. Bu ihbarın üzerine polis ekipleri durumu Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi.

Çocuk Şube Müdürlüğü harekete geçti

Çocuk Şube Müdürlüğü harekete geçti. Tuana Öztürk'ün annesi bir süre Bursa'da oturduklarını söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri Tuna’nın çocukluk arkadaşının adresinde arama yaptı. Bu aramanın ardından herhangi bir ize rastlayamadıklarını belirtti. Aramaları yoğunlaştıran polis ekipleri Tuana Öztürk'ün Merkez Osmangazi İlçesi Soğanlı Mahallesi Kanalboyu Caddesi'nde buldular. Çocuk Şube Müdürlüğü ise harekete geçerek Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Tuana Öztürk'ü Bursa İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne götürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.