Hande Ataizi Camdaki Kız Hayri'yi Açıkladı! Ünlü Oyuncu Camdaki Kız'a Katıldı!

Hande Ataizi Camdaki Kız Hayri'yi Açıkladı! Ünlü Oyuncu Camdaki Kız'a Katıldı!

Camdaki Kız Cana Hayri ile ilgili konuştu. Hande Ataizi Kanal D dizisinin yeni sezonunda neler yaşanacak açıkladı. Ayrıca Hayri karakterini kim canlandıracak? Hayri'ye hayat verecek oyuncu ortaya çıktı. Camdaki Kız 2. sezonunda Hande Ataizi bombası dikkat çekecek. İşte Camdaki Kız yeni oyuncusu...

Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi, basın mensuplarına Kanal D dizisi Camdaki Kız'dan bahsetti. Yeni sezonda neler olacağı ve Hayri karakterinin kim olduğu konusundaki görüşlerini paylaştı. Ancak ortaya çıkan detaylar herkesi şok etti. Çünkü Hayri karakteri tahmin ettiğimiz kişi değilmiş. Peki hangi oyuncu Hayri'yi canlandıracak? Camdaki Kız yeni sezonunda Cana olacak mı?

Camdaki Kız Hayri Kim Olacak?

Hayri isimli karakterin, şoför olarak karşımıza çıkacağı öğrenildi. Hayri'yi kimin canlandıracağı ise neredeyse belli oldu diyebiliriz. Çünkü iddia şeklinde karşımıza çıkan o isim büyük dikkat çekiyor. Daha önce birkaç isim ortaya atılmıştı. Ancak artık bir oyuncu ile anlaşılacağı belirtiliyor.

Cihangir Ceyhan Hayri'yi Canlandıracak!

Cihangir Ceyhan'ın şu an Hayri karakterini canlandıracak bir numaralı isim olduğu belirtildi. Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız'da şoför olarak dikkatleri üzerine çekecek. Ayrıca Hande Ataizi'nin açıklamalarına göre ise çeşitli iddialar ortaya atıldı. Oyuncunun söylediklerine göre kendilerine bile yeni sezonda neler yaşanacağı aktarılmıyor. Her şey çok gizli tutuluyor ve bu da heyecana yol açıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.