Hande Erçel Kıyafetlerine Servet Yatırıyor! Giydiği Elbisenin Fiyatı Herkesi Şaşkına Çevirdi

Hande Erçel Kıyafetlerine Servet Yatırıyor! Giydiği Elbisenin Fiyatı Herkesi Şaşkına Çevirdi

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu olan Hande Erçel, rol arkadaşı Kerem Bursin ile olan aşkından dolayı gündemden düşmüyor. Yetenekli oyuncunun giydiği kıyafetlerde şimdiden gündem yaratmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları…

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu olan Hande Erçel ve Kerem Bursin yaşadıkları aşk ile gündeme geliyor. Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından Hande Erçel'in hamile olarak seyirci karşısına çıkması herkesi şaşkına çevirdi. Bunun neticesinde dizide Hande Erçel'in giydiği askılı elbisenin fiyatı ise dudak uçuklattı. Yetenekli oyuncu hayranlarını yine şaşırttı.

Hande Erçel yine gündem oldu

Hande Erçel yine gündem oldu. Hande Erçel ve Kerem Bursin'in başrollerinde bulundu romantik komedi tarzındaki Sen Çal Kapımı isimli dizi final yaparak ekranlara veda etti. Ayrıca son bölümü ile ekranlara gelen Sen Çal Kapımı dizisinde Eda rolüne hayat veren Hande Erçel’in büyük bir sürprize hamile olarak izleyici karşısına çıkması ise dizi severleri şaşırttı. Eda karakterine hayat veren Hande Erçel’in dizide hamile hali sosyal medyada da biz çok yorum aldı. Bunun dışında Hande Erçel’in göbeğinin gereğinden fazla büyük olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Hande Erçel’in giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı

Hande Erçel’in giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı. Ekranları romantik dizisi Sen Çal Kapımı final yaparken sosyal medya kullanıcıları ise Hande Erçel’in giydiği kıyafetleri araştırmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel’in giydiği elbisenin fiyatı ise bu kez herkesi şaşkına çevirdi. Normalde çok pahalı kıyafetler tercih eden Hande Erçel dizide giydiği askılı elbise ile yine gündeme geldi. Yetenekli oyuncu Hande Erçel’in dizide giydiği askılı elbisenin fiyatı ise 200 liraya yakın olduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.