Hande Erçel, Serenay Sarıkaya Atışması Devam Ediyor! Aralarında Gerginlik Bitecek Gibi Durmuyor!

Hande Erçel, Serenay Sarıkaya Atışması Devam Ediyor! Aralarında Gerginlik Bitecek Gibi Durmuyor!

Hande Erçel ve Serenay Sarıkaya tartışmaları bitmek bilmiyor. Sosyal medya da başlayan tartışmaları devam etmekte. Serenay Sarıkaya öyle bir şey yaptı ki Hande Erçel, Serenay Sarıkaya'nın yanında sönük kaldı. Sizce bu kavgayı kim kazanacak?

Serenay Sarıkaya ile Hande Erçel arasındaki kıyas sürekli olarak devam ediyor. Her iki oyuncu da birbirinden güzel ve başarılı. Hal böyle olunca her dalda kıyaslanmaları ve hayranları arasındaki sürtüşmeleri devam etmesi muhtemel gözüküyor. Son zamanlarda Serenay Sarıkaya'nın çok daha pasif ve gündemden uzak olduğu bilinmekteydi. Ancak son bir ay içerisinde yaşanan gelişmeler ünlü ismin ekranlara geri döndüğünü gösterdi. Reklam ve dizi anlaşması sonrasında hayran kitlesi bir anda hareketlendi. Ayrıca yaptığı paylaşım da büyük ses getirdi. Binlerce beğeni saniyeler içerisinde geldi.

Serenay Şahmeran'da Oynayacak

Serenay Sarıkaya, Şahmeran dizisinin setine gitmek için gün sayıyor. Ünlü oyuncunun dizi çekimlerinden sonra nasıl bir performans sergilediğini gözlerimizle göreceğiz. Üstelik televizyonda değil dijital içerik platformunda yayınlanacak. Son yıllarda televizyonda herhangi bir dizide oynamayan Sarıkaya, bu hamlesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Pek çok dizinin dijital mecrada çekildiği bilinmekte. Çünkü sansür ve çeşitli kısıtlamalar bakımından daha esnek davranıldığı ve küfürlerin engellenmediği belirtiliyor.

Hande Erçel Geride Kaldı!

Öte yandan son birkaç aydır ekranlara gelmeyen Hande Erçel'in ise ne zaman diziye başlayacağı merak edildi. Pek çok kişi, ünlü oyuncunun çok rahat davrandığını ancak bir an önce dizi veya film projesine katılması gerektiğini savunuyor. Kendisini sevenler onun rehavete kapıldığını belirtseler de ünlü oyuncunun sosyal medya başarısı bile başlı başına harika. Her ne kadar Serenay Sarıkaya ile kıyaslansa da sosyal medyada en fazla takipçisi olan Türk kadın oyuncu Hande Erçel.

Serenay Reklam Yüzü Olacak

Serenay'ın ise dizi projesinin yanı sıra reklam yüzü olacağı bir marka olduğu öğrenildi. Oyuncunun yaptığı anlaşma neticesinde güzel bir kazanç elde edeceği vurgulanıyor. Tüm bu anlaşmalar ve aktif yaşama geri dönmesi Serenay'ın hayran kitlesini harekete geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.