Hayat Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu mu? Hayat Filmi Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Hayat Filmi Vizyon Tarihi Belli Oldu mu? Hayat Filmi Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Hayat filmi yakında vizyona girecek. Filmin çekimlerinin başlamasına da az bir zaman kaldı. Peki Hayat filminde kimler oynuyor? Filmin konusu oldukça dikkat çekici ve genç oyuncular başrolde yer alacak. İşte Zekir Demirkubuz'un yönetmenliği ile ortaya çıkacak eşsiz baş yapıt ve çok daha fazlası...

Zeki Demirkubuz'un yönetmenliğinde çekilecek Hayat filmine ilişkin oyuncu kadrosu ve konu belli oldu. Filmle ilgili pek çok soru soruluyor. Çekimlerin ne zaman başlayacağı da açıklandı. Üstelik filmin vizyona gireceği tarih de hemen hemen tahmin edilebiliyor. Peki bu yeni filmde hangi isimler oynuyor? Filmle ilgili bilinmeyenleri paylaşmaya devam ediyoruz. Oldukça başarılı oyuncularla güzel bir filme imza atılacak.

Hayat Filmi Oyuncuları

Hayat filminde başrol oynayacak isimler kim merak ediliyor. Miray Daner'in başrolde olduğu açıklanmıştı. Kendisine eşlik edecek ismin Burak Dakak olduğu belirtildi. İki başarılı genç oyuncu, başrolde oynayarak isimlerinden söz ettirecek. Daha önce yer aldıkları yapımda bu kadar ön planda bulunmamışlardı. O yüzden Hayat filminin kendileri açısından önemli bir yeri bulunuyor.

Hayat Filmi Vizyon Tarihi

Hayat filminin vizyona gireceği tarih belirtilmedi. Fakat Şubat 2022'de vizyona gireceğine yönelik önemli bir iddia var. Elbette daha çekimler başlamadığı için kesin bir karar verilmesi doğru olmayacaktır.

Çekimler Ne Zaman Başlayacak?

Hayat filmi çekimleri Eylül ayında başlıyor. Filmin çekimlerine çok az kaldı. Montajıyla beraber önümüzdeki yıl vizyona girmesi muhtemel.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.