Hülya Avşar İbrahim Tatlıses'in Yeçilçam Zamanında Tüm Sırlarnı Ortaya Döktü

Hülya Avşar İbrahim Tatlıses'in Yeçilçam Zamanında Tüm Sırlarnı Ortaya Döktü

İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar ile olan sahnesiyle yıllarca konuşuldu. Bir fotoğraf var ki görenler gözlerine inanamıyor. İkili arasındaki öpüşme sahnesi hem komik hem de ilginç duruyor. Hülya Avşar ise konuya bir açıklık getirdi. EXXEN'deki programda İbrahim Tatlıses için şaşırtıcı sözler söyledi.

Hülya Avşar, daha önce İbrahim Tatlıses ile çekilen bir yapımında öpüştüğü sahneyle dikkatleri üzerine çekmişti. Öpüşme sahnesinin oldukça farklı olması pek çok kişinin garibine gitti. O dönemden bu döneme kadar sahneye ait fotoğraf hep konuşuldu. EXXEN'de yayınlanan Konuşulanlar programına çıkan Hülya Avşar ise o sahne ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses hakkında bazı itiraflara yer verdi.

İbrahim Tatlıses Neden Öyle Öptü?

İbrahim Tatlıses'in Hülya Avşar'ı öpme şekli daima şaşkınlıkla karşılandı. Hülya Avşar ise söz konusu durumun farkındaydı ve ona göre bir cevap verdi. Sunucunun kendisine sorması üzerine İbrahim Tatlıses'in herkese karşı aynı samimiyette olabileceğini söyledi. Kendisine özel bir durum olmadığı ve başkası olsa yine aynı şeyi yapacağını dile getirdi.

İbrahim Tatlıses Açıklama Yapmadı

Hülya Avşar'ın Konuşulanlar programındaki açıklamadan sonra İbrahim Tatlıses'ten bir açıklama gelmedi. Başarılı sunucu ve türkücünün geçmiş zamanda oyunculuk yaptığı da biliniyor. İkilinin güzel projelere imza attığı dönemler günümüzde hala konuşulmakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.