İbo Show'un Fişi Çekilebilinir! İbrahim Tatlıses'e Rakip Program Geldi!

İbo Show'un Fişi Çekilebilinir! İbrahim Tatlıses'e Rakip Program Geldi!

İbo Show, sahip olduğu reytingleri kaybedebilir. İbrahim Tatlıses programının rakibi kim? Önümüzdeki günlerde yayın hayatlarına başlayacak programlar arasındaki rekabet dikkat çekti. Kanal D'de ekrana gelecek ve üç ismin sunacağı programa ilişkin detaylar haberimizde bulunuyor.

İbrahim Tatlıses, bir süredir İbo Show'a devam ediyor. Ünlü ismin elde ettiği reytingler oldukça tatmin ediciydi. Programın yeni sezonunda ise üç kişinin sunuculuğunu yapacağı bir program rakip olacak. İbo Show'a rakip olarak onun reytingini düşürebileceği ifade ediliyor. Hüsnü Şenlendirici, Hakan Altun ve Sibel Can'ın yer aldığı program ilgiyle bekleniyor. Yeni sezonda ne gibi gelişmeler yaşanacak?

Şarkılar Bizi Söyler Programı Başlıyor!

Şarkılar Bizi Söyler, yeni sezonda İbo Show programının reytinglerini düşürebilir. Program, ünlülerin hayat hikayesinin anlatıldığı ve çeşitli şarkılarıyla geceye damgasını vurduğu bir formata sahip. İbrahim Tatlıses, geçtiğimi sezon elde ettiği reytingleri bu sezon göremeyebilir. Önemli bir rakip ile karşı karşıya kalması muhtemel. Kanal D'de yayınlanacak program için pek çok izleyici sabırsızlıkla bekliyor.

İbo Show Reytingleri Düşer mi?

İbo Show'un reyting kaybedeceğine yönelik iddiaların yanı sıra, pek çok kişi öyle bir şeyin yaşanmayacağını düşünüyor. İbrahim Tatlıses'in kemik kitlesi programı izlemeye devam edecektir şeklinde yorumlanıyor. Programlar başladığında aralarındaki reyting savaşı gözler önüne serilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.