İbrahim Çelikkol'dan orman yangınlarına destek

İbrahim Çelikkol'dan orman yangınlarına destek

Türkiye’nin dört bir yanındaki yangınlarla mücadeleye bir destek de İbrahim Çelikkol’dan geldi. Muğla Milas’daki yangınlarla mücadele edenler arasında İbrahim Çelikkol’da bulunuyor. Oyuncunun desteği sosyal medya platformlarında büyük bir ilgiye sebep oldu. İşte İbrahim Çelikkol hakkında merak edilenler.

Türkiye’nin dört bir yanındaki yangınlarla mücadeleye bir destek de İbrahim Çelikkol’dan geldi. Muğla Milas’daki yangınlarla mücadele edenler arasında İbrahim Çelikkol’da bulunuyor. Yangın söndürme çalışmalarına destek olan ünlü oyuncu en ön safta bulundu. Alevlerin arasına dalan oyuncunun fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı.

İbrahim Çelikkol kimdir?

14 Şubat 1982’de İzmit Kocaeli’de dünyaya gelen ünlü oyuncunun anne tarafı Selanik göçmeni iken baba tarafı ise Arap kökenlidir. Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yapan İbrahim Çelikkol basketbolla ilgilendi ve ligde oynayıp milli oldu. Basketi bırakıp Osman Sınav ile tanışması hayatının dönüm noktası oldu. Pars: Narkoterör filminde “Başkomiser Şamil Baturay” rolünü aldı ve oyunculuğa adım atmış oldu. Daha sonra Karadağlar, M.A.T., Keskin Bıçak, Karadağlar gibi dizilerde yer aldı. İffet adlı dizide başrol olup Cemil karakterini oynamıştır.

Büyük bütçeli sinema filmi olan Fetih 1453’de Ulubatlı Hasan karakterini canlandıran oyuncu 2013-2014 yılları arasında Merhamet dizisinde yer alıp Fırat Kazan’ı canlandırmıştır. Bu dizinin ardından Reaksiyon dizisinde de yer alan ünlü oyuncu bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini Kördüğüm dizisinde ise Ali Nejat karakterini canlandırmıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinde Birce Akalay ile beraber rol alan İbrahim Çelikkol son olarak TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de yer alan oyuncu Mehdi karakterini bu dizide canlandırmıştır. 2017 yılında Mihre Mutlu ile evlenen oyuncunun bir oğlu vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.