İlyas'tan Sonra Alparslan Çakırbeyli de EDHO'dan Ayrılacak! EDHO Yunus Emre Yıldırımer Vedası!

İlyas'tan Sonra Alparslan Çakırbeyli de EDHO'dan Ayrılacak! EDHO Yunus Emre Yıldırımer Vedası!

ATV'nin sevilen dizisi EDHO, artık iki oyuncusundan da ayrı kalacak. Alparslan Çakırbeyli'nin de diziden ayrılacağı açıklandı. Yunus Emre Yıldırımer'in diziye veda edeceği öğrenildi. Peki Ozan Akbaba'dan sonra Yunus Emre Yıldırımer diziden neden ayrılıyor? Hızır Çakırbeyli bu olaya çok üzülecek.

ATV'de  yayınlanan EDHO dizisi, yeni sezonunda şok ayrılıklara imzasını atacak. Özellikle de dizide İlyas Çakırbeyil karakterine hayat vermekte olan Ozan Akbaba, diziye veda ediyor. Yeni bir filmde oynayacağı için ünlü oyuncu ile yollar ayrıldı. Yeni sezonda birkaç bölüm gözükecek ve sonrasında diziye olan vedası gerçekleşecek. Ancak bu açıklamalardan sonra bir başrol oyuncusu daha diziden ayrılabilir. Çakırbeyli ailesi tek tek dağılıyor. Peki EDHO dizisinden kim ayrılacak?

Yunus Emre Yıldırımer Ayrılıyor mu?

Yunus Emre Yıldırımer, dizide Alparslan Çakırbeyli karakterine hayat veriyordu. Başarılı oyuncu en az Ozan Akbaba kadar çok sevilmekteydi. Geçtiğimiz sezonun ilk bölümlerinden itibaren diziyi sırtlamayı başarmıştı. Peki oyuncunun ayrılığından sonra diziye kim devam edecek? İlyas ve Alparslan Çakırbeyli'nin ölüm senaryosu şimdiden yazıldı bile.

İlyas ve Alparslan Çakırbeyli Ölecek!

Hem İlyas hem de Alparslan Çakırbeyli'nin diziden ölerek ayrılacağı belirtildi. Karakterlerin aracın patlaması ile aracın içinde ölmesi bekleniyor. Hızır Çakırbeyli ise bu olayın yaşanmasından sonra sinir krizi geçirecek. Çünkü en değer verdiği iki isim artık ona yoldaşlık edemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.