Kalp Yarası Dizisi Heyecanı Zirveye Taşıdı! Seyirci Yeni Bölüme Kilitlendi..

Kalp Yarası Dizisi Heyecanı Zirveye Taşıdı! Seyirci Yeni Bölüme Kilitlendi..

Kalp Yarası dizisi tüm heyecanı ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin geçen akşam ekrana gelen yeni bölümünde aksiyon bir an bile eksik olmadı. Dizi büyük bir ilgiyle izlenerek reyting listelerinde adını zirveye taşıdı.

Kalp Yarası dizisi geçtiğimiz akşam ekrana gelen bölümüyle seyirciyi sezonun en heyecanlı anlarını yaşattı. Öyle ki dizinin ekrana gelen yeni bölümü o kadar heyecanlıydı ki seyirci gözlerini bir an bile ayırmadı. Kalp Yarası dizisi bu sayede çok yüksek reyting oranlarına ulaşarak gecenin en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Kalp Yarası dizisi rakip tanımadı! Reyting şampiyonu..

Kadrosunda birçok başarılı ismi bir araya getiren Kalp Yarası dizisi geçen akşam ekrana gelen bölümüyle Tüm Kişiler kategorisinde zirveye yerleşti. Kalp Yarası’nın yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %5,00 izlenme oranı ve %18,09 izlenme payına ulaşarak zirvede yer aldı. Dizi reytinglerde birinci olmasıyla beraber sosyal medyada da  #BeniSensizBırakma etiketi ile en çok konuşulanlar arasına girdi.

Kalp Yarası sezon birinciliğine çok yaklaştı!

Kalp Yarası dizisi özellikle geçtiğimiz akşam aldığı reyting sonuçlarıyla sadece kendi gününde değil, yaz sezonun en çok izlenen ve beğenilen dizilerinden biri olmaya da çok yaklaştı. Dizi eğer her hafta reytinglerini arttırmaya devam ederse, ileride sezon birincisi bile olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.