Kalp Yarası Dizisi Ortalık Karışıyor! Final Gibi Bir Bölüm..

Kalp Yarası Dizisi Ortalık Karışıyor! Final Gibi Bir Bölüm..

Kalp Yarası dizisinin bu akşam ekrana gelmesi beklenen bölümünde ortalık kelimenin tam anlamıyla ortalık kızışıyor. Merakla beklenen yeni bölümde, seyirciyi çok şaşırtacak gelişmeler yaşanacak. İşte yeni bölümden tüm detaylar..

Kalp Yarası dizisi bu akşamda yeni bölümüyle seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ATV'nin yayınlanan yaz dizileri arasında en popüler proje alınan reyting sonuçlarından da görüldüğü gibi Kalp Yarası dizisi. Kısa bir zamanda büyük hayran kitlesine ulaşan Kalp Yarası dizisi sayesinde seyirci her pazartesi gününü heyecanla beklemeye başladı.

Kalp Yarası dizisinde bu akşam neler olacak ?

Ayşe ve Ferit arasında ki küslükler yavaş yavaş bitmeye başlarken, Baha beklenmeyen bir şekilde konağa şoför olarak gelir ve Ayşe’nin dünyası bir anda büyük bir şaşkınlıkla mahvolur. Ayşe, Baha’nın vakit kaybetmeden konağı terk etmesini ister.

Sinan ise, Yaman yüzünden babasından ağır bir tokat yemiş, tüm gururu yerle bir olur.. Sinan’ın bu olayın etkisiyle evini terk etmesi herkesi şaşırtır. Ama kimsede sebebini araştırmaya çalışmaz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.