Kalp Yarası Dizisine Beklenen Transfer Geliyor! Dizinin Senaryosu Tamamen Değişecek..

Kalp Yarası Dizisine Beklenen Transfer Geliyor! Dizinin Senaryosu Tamamen Değişecek..

ATV ekranlarının sezona heyecanlı bir şekilde yeni adım atan dizisi Kalp Yarası çok beğenildi. Dizinin içerisinde bulunan aksiyon ve gerilim herkesi çok heyecanlandırırken aynı zamanda da etkisi reytinglerde de göstermeyi başardı. Şimdilerde ise diziye yeni gelecek olan transfer gündeme oturdu.

Kalp Yarası dizisi tüm heyecanı ile ekranlara gelmeye devam ederken, seyircileri çok heyecanlandıran yeni bir transfer haberi geldi. Kadrosunda kadın-erkek birbirinden yetenekli ve başarılı isimleri bulunduran Kalp Yarası dizisi kadrosuna son olarak Savaşçı dizisinde Teğmen rolü ile gördüğümüz o ismi de ekleyecek.

Savaşçı oyuncusu Kalp Yarası dizisine geldi!

Oyunculuk mesleği ile uğraşsa da şimdiye kadar çok az dizi ve film projesinde yer alan oyuncu  Serenay Aktaş son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinde Teğmen rolünü canlandırarak sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Savaşçı dizisinin reytinglerde üst üste başarısız olmasından sonra bu proje final kararı almış, Serenay Aktaş yine erkenden hayranlarına veda etmek zorunda kalmıştı. Hayranları kendisinin bu erken vedasına çok üzülmüş, tepkilerini sosyal medyadan dile getirmişlerdi.

Serenay Aktaş kısa bir aradan sonra yeni projede..

Savaşçı dizisinin final olmasının ardından çok kısa bir zaman geçti ve Serenay Aktaş hiç vakit kaybetmeden yeni bir projeye dahil oldu. Şimdilerde ATV'de yayınlanan daha iki bölümü ekrana gelmiş olan Kalp Yarası dizisinin kadrosuna Serenay Aktaş'ın da katıldığı öğrenildi. Hayranları bu olayı sosyal medyada şimdiden kutlamaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.