Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova'dan Sonra Tekrar ATV Kanalında!

Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova'dan Sonra Tekrar ATV Kanalında!

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Kerem Alışık'ın yeni dizisi merak ediliyor. ATV'de yayınlanan bir dizide oynayacağı konuşuluyordu. Peki başarılı oyuncu Fekeli karakterinden sonra şimdi hangi karaktere hayat verecek? Merakla beklenen soru cevaplandı. Kerem Alışık'ın bir dizi ile görüştüğü belirtildi.

ATV dizileri arasında önemli bir yere sahip Bir Zamanlar Çukurova, Kerem Alışık ile olan birlikteliğini noktalamıştı. Fekeli karakterinin diziden ayrılmasından sonra ünlü oyuncu hangi dizide oynayacak diye merakla bekleniyordu. Ancak yaşanan gelişmelere göre ATV'de yayınlanan farklı bir dizide oynayacağı belirtildi. Peki Kerem Alışık hangi diziye transfer olacak?

Kerem Alışık EDHO'da Oynayabilir!

Kerem Alışık'ın yeni dizisi muhtemelen EDHO olacak. Başarılı oyuncunun diziyle görüşme içinde olduğu iddia edildi. Oktay Kaynarca'nın da yer aldığı dizide oyuncu kadrosuna katılacağı düşünülüyor. Oyunculuk tecrübesinin EDHO dizisi için uygun olduğu fikri kulağa mantıklı gelmekte. İzleyiciler de onu yeni dizide görmek istediklerini belirtiyor. Sosyal medyada hatrı sayılır bir kitleye hitap eden oyuncu, yeni hamlesiyle hangi dizide oynayacağını belirleyecek.

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Sezonu Başlıyor

Öte yandan Bir Zamanlar Çukurova dizisi için de harekete geçildi. Sevilen dizinin yeni sezonu ekrana gelecek. Böylelikle diziyle ilgili merak edilen oyuncu kadrosu çıkmazı bir son bulacak. Yeni sezonda diziye pek çok isim katıldı. Bakalım içlerinden hangi oyuncular farkını ortaya koyacak? İbrahim Çelikkol'lu dizinin yüksek reyting almama gibi bir ihtimali yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.