Kim Milyoner Olmak İster Sorusunda Büyük Ayıp! Eczacılar Çıldırdı..

Kim Milyoner Olmak İster Sorusunda Büyük Ayıp! Eczacılar Çıldırdı..

ATV ekranlarının yıllardır devam eden yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümünde sorulan soru eczacıları şaşkına çevirdi. Soruda ki saygısızlığa Eczacılar Birliğinden yazılı bir cevap geldi.

ATV'nin her hafta  yeni bölümleri ile seyircilerinin karşısına çıkan bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu kez çok farklı bir konu ile gündeme geldi. Yarışma yıllardır yayınlanıyor ve büyük bir beğeni ile takip ediliyor olsa da, programın geçtiğimiz günlerde ekrana gelen bir bölümünde yarışmaya sorulan soru büyük bir tepki çekti. Soruda ki saygısızlık, tüm eczacılar tarafından tepkiye maruz kaldı.

Eczacılar Birliğinden Kim Milyoner Olmak ister yarışmasına tepki!

Eczacılar Birliği resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderide  “Kim milyoner olmak ister ya da kim milyoner olmak için soruları cevaplamak ister bunu bilmiyoruz ama biz bu ‘dikkatsizlik’ten sıkıldık. Özür dilemeye davet etmiyoruz, çünkü dilediğiniz özrü pandemide halk sağlığı adına çalışırken hayatını kaybeden eczacılar duyamayacak.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.