Koronavirüs Haftalık Vaka Sayıları Açıklandı! Hangi İl Kırmızı Listede Yer Alıyor?

Koronavirüs Haftalık Vaka Sayıları Açıklandı! Hangi İl Kırmızı Listede Yer Alıyor?

Vaka sayılarının artmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık koronavirüs vaka sayılarını da açıklamayı ihmal etmedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılama çalışmalarının büyük bir titizlik ile devam ettiğini söyledi. İşte haberin bütün detayları...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vaka sayıları hakkında açıklama yaparak yoğunluğu artan ileride belirtti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayılarının artmasının ardından Kırşehir, Zonguldak, Bursa, Düzce, Kars, Bolu, Kütahya, Bartın, Bilecik ve Kocaeli'nde vaka sayılarının arttığını belirtti. Hatta bu illerde yaşayan kişilerin daha dikkatli olması gerektiğini açıkladı.

Ankara’da vaka sayıları artıyor mu?

Ankara’da vaka sayıları artıyor mu? Bunun ardından 18 ve 24 Eylül tarihinde illere göre vaka sayıları hakkında da açıklama yapmayı ihmal etmeyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter üzerinden Türkiye haritasında yer alan verilirdi belirtti. Açıklamalarına devam eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara ve İstanbul'da vaka sayılarının arttığını İzmir'de ise düştüğünü söyledi. Maske ve sosyal mesafe kuralına da dikkat çekerek herkesin aşı olması gerektiğini dile getirdi.

Hangi illerde kırmızı alarm yanmaya başladı?

Hangi illerde kırmızı alarm yanmaya başladı? Bunun ardından vaka yoğunluğunun bir önceki haftaya göre bazı illerde arttığını söyleyen Bakan Koca Zonguldak, Düzce, Kırşehir, Bursa, Bolu, Kars, Kütahya, Bartın, Kocaeli ve Bilecik gibi illerde vaka sayılarının yukarı yönlü hareket ettiğini dile getirdi. Bu illerde olan kişilerin daha dikkatli olması gerektiğini söyleyerek koronavirüsün önündeki tek engelin aşı olduğunu ve tedbirleri uyulması gerektiğini aktardı. Aşılama çalışmalarında da çok iyi sonuçlar elde ettiklerini söyleyen Bakan Fahrettin Koca, koronavirüse karşı tek silahın aşı olduğunu açıklayarak sözlerine son verdi.

Gazeteci ve Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.