Kurtlar Vadisi 2003 Oyuncu Kadrosunu Kuruyor! Dizide Kenan İmirzalıoğlu Bombası!

Kurtlar Vadisi 2003 Oyuncu Kadrosunu Kuruyor! Dizide Kenan İmirzalıoğlu Bombası!

Kurtlar Vadisi dizisi, Kaos olarak ekranlara geri dönecek. Üstelik dizinin oyuncu kadrosunda efsane isimler yer alacak. Son olarak diziye yeni bir oyuncunun daha katılması bekleniyor. Kenan İmirzalıoğlu ile görüşme sağlandı mı? Başarılı oyuncu diziye ne zaman katılacak? İşte merak edilen Kurtlar Vadisi Kaos ve gelişmeleri...

Kurtlar Vadisi için çeşitli hazırlıkların devam ettiği belirtiliyor. Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Kaos olarak ekranlara geleceği belirtilen dizi, büyük ilgi çekecek. Dizinin oyuncu kadrosunda bulunan isimler izleyicileri şaşırtacak. Dizi her ne kadar eski tarihlerde başlamış olsa da yeni nesil bile eski bölümleri izlemeyi tercih ediyor. İnternet üzerinden hala izlenmekte olan dizi, büyük bir başarı abidesi haline geldi. Ancak Necati Şaşmaz'ın bazı girişimleri sonuç vermek üzere. Dizinin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

Kurtlar Vadisi'nde Kimler Oynayacak?

Kurtlar Vadisi'nde oynayacak oyuncular arasında eski kadro bulunmakta. Oktay Kaynarca'sından Gürkan Uygun'una pek çok ismin diziye katılması bekleniyor. Ayrıca ünlü bir oyuncu için daha teklif yapıldığı ifade edildi. Bu ismin Kenan İmirzalıoğlu olduğu söyleniyor.

Kenan İmirzalıoğlu Kurtlar Vadisi'nde Oynayacak mı?

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizide oynaması için kendisine teklif yapılmış olması gerekiyor. Daha önce yaptığı açıklamada böyle bir teklifin gelmediğini söylemişti. Ancak görünen o ki oyuncuya teklif yapıldı. Fakat kendisinden resmi bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki günlerde diziyle ilgili gelişmelere dair yeni açıklamalar yapılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.