Kurtlar Vadisi Kaos Dizisine Zikir Engeli! Show TV Diziyi İstemedi..

Kurtlar Vadisi Kaos Dizisine Zikir Engeli! Show TV Diziyi İstemedi..

Show TV ekranlarında yayınlanacağı iddia edilen Kurtlar Vadisi Kaos dizisi hakkında yeni detaylar belli oldu. Gelen açıklamalara göre kanal bazı özel sebeplerden dolayı diziyi yayınlamak istemedi. Kurtlar Vadisi Kaos kararı herkesi çok şaşırttı.

Show TV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Türk televizyonlarının efsane dizilerinden biri olan Kurtar Vadisi yeni adı olan Kurtlar Vadisi Kaos ile ekranlara gelmeye hazırlanıyordu. Her şey yolunda giderken diziyle ilgili herkesi çok şaşırtan bir gelişme yaşandı. Dizinin yayınlanması beklenirken, bu karar apar topar iptal edildi.

Kurtlar Vadisi Kaos'a zikir engeli!

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin Show TV'de yayınlanması için masaya oturuldu. Diziyle ilgili her şey yolunda giderken, iddiaya göre kanal Necati Şaşmaz'ın 8 yaşındaki oğluyla beraber zikir çekmesini sebep göstererek projenin Show TV'de ekranlara gelmesini istemedi. Dizinin Show TV'de yayınlanması beklenirken bu karar apar topar iptal edildi.

Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak ?

Bu gelişmelerden sonra Kurtlar Vadisi Kaos'un hangi kanalda yayınlanacağı merak edildi. Bu konu hakkında şimdilik herhangi bir haber bulunmuyor. Dizinin Show TV ekranlarında yayınlanmayacağı kesinleştiğinde farklı bir kanalla görüşme sağlanabilir. Bu sayede Kurtlar Vadisi çok uzun bir aranın ardından yeni adı Kurtlar Vadisi Kaos ile beraber seyircisinin karşısına yeniden çıkar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.