Kurtlar Vadisi Kaos Kenan İmirzalıoğlu ile Geliyor! Kurtlar Vadisi Kaos Hangi Kanalda?

Kurtlar Vadisi Kaos Kenan İmirzalıoğlu ile Geliyor! Kurtlar Vadisi Kaos Hangi Kanalda?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin yayınlanacağı kanal belli oluyor. Başrollerde Necati Şaşmaz ve Kenan İmirzalıoğlu'nun oynaması beklenmekte. Öte yandan İmirzalıoğlu dizi teklifini kabul etti mi merak ediliyor. Oyuncu kadrosu tamamlandı ise dizi çekimlerine ne zaman başlanacağını da açıklayacağız.

Kurtlar Vadisi Kaos dizisiyle ilgili çalışmalar tamamlanıyor.  Dizinin yakında ekranlarda olması beklenirken, Necati Şaşmaz'ın konunun takipçisi olduğu öğrenildi. Show TV'de yayınlanması muhtemel olan dizi, oyuncu kadrosu ile izleyicileri şaşırtacak. Diziye Kenan İmirzalıoğlu'nun da katılabileceği ifade ediliyor.

Kenan İmirzalıoğlu Diziye Katılacak mı?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisine katılması muhtemel olan Kenan İmirzalıoğlu, dizide büyük fark yaratabilir. Ezel karakterine hayat verdiği sürece adından söz ettire ünlü oyuncu, bir süredir dizilerde oynamıyor. Bu nedenle de dizi macerasına kaldığı yerden devam etmek istiyor. Ancak şimdilik bir proje teklifini kabul etmediği tahmin edilmekte. Kurtlar Vadisi ile ilgili düşüncesini ise daha önce açıklamıştı. Kendisine teklif gelmediğini belirtmişti. Olması durumunda değerlendirmeye alacaktı.

Kurtlar Vadisi Ne Zaman Başlıyor?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi, Eylül ayında başlayabilir. Dizinin birkaç ay önce başlaması beklenirken artık önümüzdeki aya kadar ertelendiği görüldü. Daha fazla vakit kaybetmeden başlanması herkes için iyi olacaktır. Kurtlar Vadisi'nin büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Show TV'nin de bunu iyi bildiği ve diziyi kanalında yayınlamaya sıcak baktığı iddia edilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.