Kurtlar Vadisi Memati'den TRT 1 Dizisi Kararı! Gürkan Uygun'un Yeni Dizisi Belli Oldu!

Kurtlar Vadisi Memati'den TRT 1 Dizisi Kararı! Gürkan Uygun'un Yeni Dizisi Belli Oldu!

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi, Memati'nin katılımı ile ekranlara dönecekti. Ancak Gürkan Uygun öyle bir karar verdi ki herkes şaşkınlık yaşadı. Ünlü oyuncu hangi dizide TRT 1'de yayınlanacak dizide hangi karakteri canlandıracağı bile kesinleşti. İşte diziyle ve oyuncuyla ilgili merak edilenler...

Gürkan Uygun, bir süredir Kurtlar Vadisi Kaos dizisiyle anılıyordu. Başarılı oyuncunun bu dizide oynayacağı belirtilmekteydi. Ancak yapılan açıklamalar tüm gerçekleri ortaya çıkardı. Ünlü isim, TRT 1 dizisinden teklif aldı. Bu teklife göre ise hangi karakteri canlandıracağı dahi paylaşıldı. Teklifi inceleyen Gürkan Uygun ise kararını verdi. Oyunu, hangi dizide oynayacak?

Gürkan Uygun Teşkilat'ı Seçti!

Teşkilat dizisi, ilk sezonunda başarılı bir performans sergiledi. Dizinin ikinci sezonunda da yüksek bir reyting elde etmesi için önemli transferlere ihtiyacı vardı. Hal böyle olunca Gürkan Uygun gibi başarılı bir oyuncuya teklif götürülmesi oldukça normal karşılandı. Gürkan Uygun'un teklifi kabul ettiği ve Teşkilat'a katıldığı biliniyor.

Yıldırım Karakterini Canlandıracak

Gürkan Uygun, Teşkilat dizisinde Yıldırım karakteri ile ortalığı kasıp kavuracak. Başarılı ismin bu karakterle özdeşleşmesi ve ekran karşısında gözükmesi bekleniyor. Oyuncunun son zamanlarda magazin gündemine çok fazla düştüğü ve hangi diziye oynayacağı konusunda hakkında haber yapıldığı görülmekte. Kuruluş Osman'daki Hasan Sabbah karakterinden sonra oyuncunun yeni durağı kesinleşti. Şimdi izleyiciler, Kurtlar Vadisi Kaos yerine Teşkilat dizisi izlemeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.