Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı Meslek Değiştirdi!

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı Meslek Değiştirdi!

Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı uzun zamandır ortalıkta yoktu. Erhan Ufuk'un yeni bir dizi veya filmde de oynamadığı görüldü. Ünlü ismin artık türkücü olduğu ve türkü seslendirdiği öğrenildi. Ayrıca verdiği kilolarla da vücudunda büyük değişimlere imza attı. Erhan Ufuk eskisi gibi kilolu değil.

Kurtlar Vadisi'nde uzun bir dönem Güllü Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak'ın yıllar içindeki değişimi şok etkisi yarattı. Başarılı oyuncunun eski kilolarına veda ettiği görüldü. Dizide oynadığı süre boyunca aldığı rollerle adından söz ettirmişti. Komik ve bir o kadar da dizinin eğlenceli yönünü taşıyan oyuncu, canlandırdığı karakterle dizi tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Ancak son zamanlarda sanatçı kişiliği ve magazinsel olaylarla gündeme geliyor. Vücudunda yarattığı değişim dikkatleri üzerine çekti.

Erhan Ufuk Kaç Kilo Verdi?

Erhan Ufuk'un verdiği kilo sayısı açıklanmasa da eski haline göre büyük bir değişim yaşadığı ortada. Zayıflayarak fit bir görünüme ulaştı. Ardından müzik kariyerine yoğunlaştı ve 2020 yılında söylediği türküyü yayınladı. Dijital platformlar üzerinden de satışa sundu. Kar Yağar Üstüne türküsünü seslendirerek adından söz ettirmeyi başardı. Güzel de sesi olan ünlü oyuncunun hayatında büyük değişimlere imza atması hayranlarını sevindirdi.

Sesiyle de Para Kazanıyor!

Türkücülüğü daha çok hobi olarak yapsa da Erhan Ufuk'un buradan da gelir elde ettiği öğrenildi. Sesini güzel bir şekilde kullanan ünlü oyuncuyu uzun zamandır dizilerde göremiyoruz. Kurtlar Vadisi Kaos dizisi çekilse idi kendisi de oynar mıydı bilinmiyor. Yakın zaman sonra ortaya çıkacak gelişmelerle oyuncunun yeni projelerini öğrenebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.