Kuzey Yıldızı Dizisinden Arka Sokaklar'a Başrol Transferi! Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar'a Katılacağını Doğruladı..

Kuzey Yıldızı Dizisinden Arka Sokaklar'a Başrol Transferi! Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar'a Katılacağını Doğruladı..

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar dizisine yeni bir komiser daha katılıyor. Final yapan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Kuzey kalekteri İsmail Demirci hayranlarını sevindirecek gelişme yaşandı. Boşta olan oyuncu ise efsane diziye hayır diyemedi. detaylar haberimizde..

Eşi Hande Soral ile Bodrum tatilini sürdüren oyuncu İsmail Demirci ile, ekranların en uzun süren dizisi Arka Sokaklar arasında flörtleşme devam ediyor. Kısa süre önce magazin gündeminde yer alan iddianın artık gerçekleşmek üzere olduğu anlaşıldı. Hande Soral'ın da eşinin Arka Sokaklar gibi efsane bir yapımda yer almasına sıcak baktığı konuşuluyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile ekranları kasıp kavuran ve büyük bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyor.

Kuzey Yıldızı'nın Kuzey'i Komiser Oluyor

Yeni sezon için hazırlıklarını tam gaz sürdüren dizinin yapımcıları yaşanan ayrılıklar sonrası dizinin de reytinglerini düşünerek bomba bir transfere imza atmakk istiyor.

Hatırlanacağı üzere Yüsra Geyik ve Tekin Çoban'ın dizinin yeni sezon kadrosunda yer almayacak. Öte yandan Komiser Hüsnü Çoban karakteri ile bilinen Özgür Ozan'ın da Netflix projesi olduğu ve diziye her an veda edebileceği konuşuluyor.

Arka Sokaklar ile adı anılan bir başka isim de Survivor Şampiyonu İsmail Balaban oldu. Acun Ilıcalı'nın Balaban'ın bir dizide yer almasına sıcak baktığı bilinirken ne dizinin yapımcısından ne de şampiyon isimden henüz bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.