Maraşlı Dizisi Final Kararından Vazgeçmiyor! Seyircinin İsyanı Bile İşe Yaramadı..

Maraşlı Dizisi Final Kararından Vazgeçmiyor! Seyircinin İsyanı Bile İşe Yaramadı..

ATV ekranlarının rekortmen dizisi Maraşlı'yı kimse final kararından vazgeçiremedi. Dizinin reyting sonuçları iyi olsa da, final kararı bir türlü değişmedi. Bu durum karşısında seyirci isyan etse de, bu çabaları sonuçsuz kaldı.

Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'u bulunduran ATV ekranlarının reytingi bol dizilerinden olan Maraşlı'yı final kararından kimse vazgeçiremedi. Dizinin reytingi başta olmak üzere sosyal medya etkileşimi ve daha birçok konuda rakiplerine karşı büyük bir üstünlüğü var. Dizi bu kadar başarılı olsa da, bunlar final kararının iptal edilmesi konusunda hiçbir işe yaramadı.

Maraşlı dizisinin finaline ramak kaldı!

Maraşlı dizisinin finaline artık ramak kaldı. Dizi final kararından vazgeçmezse en geç 2 hafta içerisinde ekranlara ve seyircilerine bir daha geri başlamamak üzere tamamen veda edecek. Bu kararın iptal edilmesi için çok az bir zaman kaldı. Her şey yine seyircinin elinde gibi görünüyor.

Maraşlı dizisi final kararından nasıl vazgeçer ?

Maraşlı dizisinin final kararından vazgeçmesi için seyircilerin büyük bir çaba göstermesi gerekiyordu. Seyirci elinden gelen tüm çabayı gösterse de , bu konuda hiçbir adım atılmadı. Yani dizinin ekranlara devam etme ihtimali tamamen projenin yetkili isimlerine bağlı. Bu kararı ilerde daha net bir şekilde göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.