Maraşlı Dizisinin Başrolünden Veda Mesajı! Final Kararı Kesinlik Kazandı

Maraşlı Dizisinin Başrolünden Veda Mesajı! Final Kararı Kesinlik Kazandı

ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinin final olacağı kesinleşti. Uzun zamandır bir iddia olarak gözüken bu durum, başrol oyuncusunun sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlaması ile beraber kesinlik kazanmış durumda.

ATV dizilerinden Maraşlı'nın final olacağı kesinleşti. Uzun zamandır reyting sıkıntıları ile uğraşan projenin final olacağı birçok kişi tarafından iddia ediliyor ama bir türlü kesinlik kazanamıyordu. Dizinin final olacağı projenin başrol oyuncularından  Burak Deniz'in resmi sosyal medya hesabından diziyle ilgili veda mesajı yayınlaması ile kesinleşti. Seyirci final kararına inanmak istemese de bu veda mesajından sonra dizinin yayın hayatına devam etmesi gibi bir ihtimal kalmadı.

Maraşlı oyuncusu diziye veda etti!

Oyuncu bugün öğle saatlerinde paylaştığı gönderisinde "Bir hikayenin daha sonuna geldik:) Söylenecek, yazılacak çok şey var elbette... ma anlat dediğinde bazı şeylerin içi boşalır gibi geliyor yine bazı durumlarda. :)) Ne maceraydı ama demek en anlamlısı... " ifadelerini kullanarak herkese teşekkür etti. Maraşlı dizisi de bu açıklamayla beraber son bulmuş oldu.

Maraşlı dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak ?

Bu kararın netleşmesi ile beraber akıllara final bölümünün ne zaman yayınlanacağı sorusu takıldı. Dizinin final bölümünün yaklaşık iki hafta içerisinde ATV ekranları üzerinden kendi gününde izleyicileri ile buluşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.