Maraşlı Dizisinin Son Günleri! Seyircinin Hiç Ümidi Kalmadı..

Maraşlı Dizisinin Son Günleri! Seyircinin Hiç Ümidi Kalmadı..

ATV ekranlarında reyting rekortmeni bir proje hiç beklenilmeyen bir şekilde ekranlara veda edecek. Dizi her bölümüyle çok büyük bir ilgi görse de, proje yetkilileri aldıkları final kararından vazgeçmiyor. Bu gidişle dizi ekranlara veda edeceğe benziyor.

ATV ekranlarının neredeyse tüm dizileri ekranlara veda etti. Yaz sezonu nedeniyle birçok projesine veda etmek zorunda kalan kanalın elinde şimdilerde Maraşlı dizisi kaldı. Maraşlı dizisi sezona geç başlasa da kendini sevdirmeyi başarmış, iyi reyting oranlarına ulaşmıştı. Bununla beraber diziyle ilgili gelen final iddialarının sonu gelmedi. Diziyle ilgili neredeyse her hafta birbirinden farklı yeni iddialar ortaya çıktı.

Maraşlı dizisi final kararından kurtulamadı!

Maraşlı dizisi çok çabalasa da ekranlara bir türlü tutunamadı. Dizi hakkında gelen final iddialarını yalanlayamadığı gibi doğrulayamadı da. Reyting oranlarına ve sosyal medyaya baktığımızda iyi durumda olan dizi, çok büyük bir ihtimalle farklı bir sebepten dolayı veda edecek. Bu sebep şimdilik belli olmasa da, final kararından sonra ortaya çıkacağa benziyor.

Maraşlı dizisinin final tarihi belli oldu mu ?

Maraşlı dizisinin final tarihi henüz belli olmadı. Dizinin ekranlara veda edeceği de kesinleşmedi ama bu kararın alınacağına kesin gözüyle bakılıyor. Ama şimdilik bu tarih belli değil. Yaz ortalarına girdiğimiz şu günlerde dizinin son bölümlerinin ekrana gelmesi bekleniyor. Yani büyük finali çok yakında göreceğiz gibi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.