Maraşlı Final Olmasın İstiyorlar Ama Reytingler Ortada! Maraşlı Dizisinin Son Şansı..

Maraşlı Final Olmasın İstiyorlar Ama Reytingler Ortada! Maraşlı Dizisinin Son Şansı..

Salı akşamları ekrana gelen sadece bir aksiyon dizisi kaldı o da Maraşlı. Geçtiğimiz akşam yeni bölümüyle ekrana gelen dizi reyting problemini yine halledemedi. Haftalardır reytinglerde düşüşe geçen dizi, seyircilerinin yoğun çabasına rağmen bir türlü başarıya ulaşamadı.

Maraşlı dizisi geçtiğimiz salı ekranlara geldi ve yine heyecan dolu bir bölümle izleyenlerini ekrana kilitledi. Dizi her ne kadar yayın hayatına çok istikrarlı bir şekilde devam etse de, istediği reyting oranlarına sahip olamıyor. Bu yüzden de proje hakkında çıkan final iddialarına bir türlü yalanlama gelmiyor. Dizi geçen akşam yayınlanan bölümüyle de, kendiyle beraber seyircilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Maraşlı dizisinin reytinglerde hala çöküşte!

Maraşlı dizisinin reytingler 6 Temmuz 2021 tarihinin açıklanan sonuçlarına göre yine kötü bir durumda. Dizi yaz dizilerinin kurbanı olacağa benziyor. Çünkü farklı kanallarda yayınlanan iki rakibi Ada Masalı ve Baht Oyunu dizisi de reytinglerde kendisinden epey önde. Özellikle Baht Oyunu büyük bir sıçrayışla Maraşlı'nın reytinglerini de kapmış gibi görünüyor.

Maraşlı'nın finali kesinleşti mi?

Maraşlı hakkında gelen final iddiaları artık çok kuvvetlendi. Bu haberlerin doğrulanmasına çok az kaldı. Yani reytinglere baktığımız da bu durumun netliğini bir kez daha anlıyoruz. Maraşlı dizisi hala çok büyük bir hayran kitlesine sahip olsa da, final kararından vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.