MasterChef Uğur ve Tanya'dan Sürpriz Davetiye! MasterChef Yarışmacılarının Hayali Gerçek Oldu!

MasterChef Uğur ve Tanya'dan Sürpriz Davetiye! MasterChef Yarışmacılarının Hayali Gerçek Oldu!

MasterChef'in 2020 yılındaki yarışmacılarından Uğur ve Tanya güzel bir işe imza attı. İkilinin sevdiklerine davetiye göndermesi her şeyi açığa çıkardı. TV8'deki yarışmacı arkadaşları da onları tebrik etti. Peki MasterChef Uğur ve Tanya'nın yaptığı sürpriz neydi? Acun Ilıcalı yapılanlardan haberdar mıydı?

MasterChef 2020'de başarılı performans sergileyen Uğur Deniz Yılmaz ve Tanya ile ilgili güzel bir gelişme yaşandı. İkilinin uzun zamandır hayalini kurduğu şey gerçek oldu. Birlikte işletme açma fikrini gerçekleştirdiler. Kıbrıs'ta açtıkları işletmenin fotoğrafını ve davetiyesini paylaşan Uğur Deniz Yılmaz, yaptığı açıklama ile takipçilerini heyecanlandırdı. Instagram gönderisi her şeyi ele verdi.

MasterChef Yarışmacılarından Restoran!

Uğur Deniz Yılmaz ve Tanya'nın yeni açtıkları restorana Twenty Two Nicosia ismini verdikleri öğrenildi. Bu işletmenin açılışını ise gerek davetiyelerle ve gerekse sosyal medya paylaşımları ile duyurmaları büyük bir ilginin oluşmasına neden oldu. Yarışmacıların takipçileri de en kısa sürede yeni restorana geleceklerini belirtti. Restoranın güzel bir noktada açıldığı belirtiliyor. Bu nedenle müşteri sayısı da güzel bir seviyede olacaktır.

MasterChef'ten Arkadaşları da Tebrik Etti

TV8 MasterChef'te birlikte yarıştıkları yarışmacı arkadaşları da yeni restoran açılışını tebrik etti. Pek çok kişi Uğur ve Tanya arasındaki samimiyeti seviyordu. İzleyicilerin de gözdesi olan ikili artık birlikte çalışacak. Tanya, normalde öğretim görevlisi olarak çalışıyordu ancak mevcut işini bırakacak mı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.