MasterChef'de İlk Bölümünde Gözyaşları Sel Oldu! MasterChef Jüri Üyeleri Ağladı!

MasterChef'de İlk Bölümünde Gözyaşları Sel Oldu! MasterChef Jüri Üyeleri Ağladı!

TV8'de yayınlanan MasterChef'in yeni sezonunda ilk bölüm ekrana geldi. Öyle anlar yaşandı ki jüri üyeleri yarışmacıya moral ve motivasyon verdi. Duygusal hikayesiyle beraber yarışmacı Serhan Mete Ayhan'ın yaşadıkları çok şaşırttı. Sağlık sorunları ve ailesiyle ilgili yaşanmışlıkları şok etti.

MasterChef'in yeni sezon ilk bölümü yayınlandı. İlk bölümde yarışmacılar tek tek tanınırken, bir yarışmacının anlattıkları jüri üyelerini fazlasıyla etkiledi. Acıklı hikayesi nedeniyle bir süre gündemde kaldı. Serhan Mete Ayhan isimli yarışmacı, küçükken babasını kaybettiğini ve başına gelen sağık olaylarından bahsetti. Aşçılığıa nasıl ilgi duymaya başladığını da anlattı. Jüri üyeleri de onu dikkatle dinledi.

Babasını Kaybetti, Kansere Yakalandı!

MasterChef'in ilk bölümünde Serhan Mete Ayhan'ın sözleri programa damgasını vurdu. Babasını kaybettikten sona mide kanseri olduğunu da öğrenen yarışmacı, tedavi oldu. Ancak tedavi ve kanserin devam ettiği süre boyunca çok kilo verdiğini de sözlerine ekledi. Böyle zorlu bir deneyimden sonra ise babasının kendisine öğrettiği gibi aşçılığa devam etti. Hünkarbeğendi gibi bir yemeği yapmayı çok sevdiğini sözlerine ekledi. Babasının en sevdiği yemek olması dolayısıyla hoşlandığını söyledi.

Serhan Mete Ayhan İlgi Odağı Oldu!

MasterChef programının ilk bölümünde yarışmacının anlattıkları onun programa damga vurmasına yol açtı. Pek çok kişinin daha ilk bölümden tanıdığı Serhan Mete Ayhan, hikayesiyle dikkatleri üzerine çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.