Masumlar Apartmanı Dizisinde Beklenen Oldu! Yeni Karakter Ortalığı Karıştıracağa Benziyor..

Masumlar Apartmanı Dizisinde Beklenen Oldu! Yeni Karakter Ortalığı Karıştıracağa Benziyor..

Yeni sezonda da TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisi bu sezonda kadrosuna eklediği yeni karakterler sizleri çok daha şaşırtacak. Kelimenin tam anlamıyla ortalık karışacak.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezonda da ekranlara geleceği kesinleşti. Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerini anlattı kitaptan uyarlanan Masumlar Apartmanı aslında tamamen yaşanmış hikayelere dayanıyor. Dizinin en çok dikkat çeken tarafı da bu, gerçek hayat hikayelerini seyircileri ile buluşturması.

Masumlar Apartmanı yeni sezonda da bomba gibi!

Masumlar Apartmanı yeni sezona bomba gibi yeni bölümleriyle gelecek.  Dizi geçtiğimiz sezon başrol karakterlinden birini kaybetse de, aksiyon ve heyecanından hiçbir şey kaybetmeyecek. Dizi kadrosundan kayıp verse de, yeni transferlerle bunu telafi etmeye çalışacak. Dizinin ikinci sezonuna ait yeni bir tanıtım daha paylaşıldı. Bu tanıtım çok kısa bir zamanda özellikle sosyal medyada gündem oldu.

Masumlar Apartmanı'nın başlamasına çok az kaldı..

Masumlar Apartmanı dizisi 14 Eylül tarihinde izleyicileri ile buluşacak. Bu tarihten tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi düzenli bir şekilde ekranlara gelmeye devam ederek, sevenlerinin karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.