Masumlar Apartmanı Dizisine Yılın Transferi Gerçekleşti!

Masumlar Apartmanı Dizisine Yılın Transferi Gerçekleşti!

Masumlar Apartmanı'nda İnci çok seviliyordu. Ancak Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılmayı tercih etti. Şimdi ise TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisine katılacak yeni başrol oyuncusu belirlendi. Ünlü kadın oyuncu şimdiden tüm ilgiyi üzerine topladı. İnci'den sonra Masumlar Apartmanı'na kim katıldı?

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci ayrılığı çok konuşuldu. Diziye kimin katılacağı merak ediliyordu. TRT 1 dizisi mutlaka bir oyuncuyu transfer etmeliydi. Çünkü Farah Zeynep Abdullah'ın yeri bir şekilde dolmalıydı. Kısa süre sonra ortaya çıkan haberle dizide başrol oynayacak yeni isim belirlendi. Pek çok oyuncunun adı geçiyordu ancak kiminle anlaşıldığı ortaya çıktı.

Melisa Aslı Pamuk Diziye Katılıyor

Masumlar Apartmanı dizisine katılan oyuncu Melisa Aslı Pamuk oldu. En son Kırmızı Oda dizisinde oynayan ünlü oyuncu, Mitra karakterine hayat vermişti. Ayrıca başarılı ismin oyunculuğuyla beraber güzelliğiyle de dizinin enleri arasına gireceği düşünülüyor. İnci karakterine hayat vermeyecek fakat kendine has bir karakterle dizide oynayacak.

İnci'nin Ayrılığına Tepki Gösterilmişti

Farah Zeynep Abdullah'ın İnci karakterini oynamayı bırakması, izleyicilerin tepkisine neden olmuştu. TRT 1'de yayınlanan diziden bir anda ayrılan ünlü oyuncu, kendisi için yazılan yorumlar için üzüldüğünü açıkladı. Oyunculuğun kendisinin mesleği olduğunu ve bu konuda herkesin anlayış göstermesi gerektiğini belirtti. Masumlar Apartmanı'nda Farah Zeynep Abdullah'ın yanı sıra İnci karakteri de diziye veda etti. Yeni oyuncunun İnci yerine farklı bir karakterle diziye katılacağı biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.