Memati'den Kurtlar Vadisi Kaos Açıklaması! Gürkan Uygun Kurtlar Vadisi'ne Katılacak mı?

Memati'den Kurtlar Vadisi Kaos Açıklaması! Gürkan Uygun Kurtlar Vadisi'ne Katılacak mı?

Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanmaması bir yana Gürkan Uygun'un açıklamaları da olay haline geldi. Memati karakterinin dizide yer alması bekleniyordu. Ancak oyuncu öyle şeyler söyledi ki duyanların ağzı açık kaldı. Başarılı oyuncunun ekranlara ne zaman döneceği merak ediliyor. İşte Kurtlar Vadisi Kaos detayları...

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ne zaman başlanacak merak ediliyor. Diziyle ilgili pek çok gelişme yaşansa da kaç aydır yayınlanmadı. Necati Şaşmaz'ın da ısrarla konuyla ilgili bir açıklamada bulunmaması dikkat çekti. Peki efsaneleşen Kurtlar Vadisi dizisinin Kaos serisi başlayacak mı? Dizide Memati karakterine hayat vermiş Gürkan Uygun konuştu. Gürkan Uygun'un sözleri diziyle ilgili tüm gerçekleri ele verdi.

Gürkan Uygun Kaos'ta Oynayacak mı?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde Gürkan Uygun'un oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu. Kendisine de sorulan bu soru karşısında ünlü oyuncu bilgisinin olmadığını dile getirdi. Yalnızca duyumlar konusunda haberdar olduğunu söyledi. Hal böyle olunca Gürkan Uygun'un projede yer almayacağı dolayısıyla Kurtlar Vadisi Kaos'un da başlamayacağı düşünülüyor. Aslında çeşitli hazırlıklar devam ediyordu ve Şubat ayında yayın hayatına başlayacaktı. Fakat beklenen olmadı.

Kurtlar Vadisi Kaos Neden Yok?

Kurtlar Vadisi Kaos'un olmamasındaki en önemli nedenlerden biri Necati Şaşmaz'ın özel hayatı olduğu belirtildi. 8 yaşındaki oğlunun zikir çektiği görüntüler ortaya çıkınca kanal yönetimi bu konuda fikrini değiştirdi. Pek çok kanal ise dizi projesini kabul etmedi. Bu nedenle dizinin uzun bir süre daha ekranda gözükmeyeceği düşünülüyor. Belki de projeden vazgeçilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.