Müge Anlı İle Tatlı Sert Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor? Müge Anlı Resmen Açıkladı

Müge Anlı İle Tatlı Sert Yeni Sezonu Ne Zaman Başlıyor? Müge Anlı Resmen Açıkladı

Müge Anlı'nın programı finale götürmesinden sonra izleyiciler ne zaman başlayacağını merak ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezon tarihi ne zaman? ATV'de ekrana gelen programın Büyükşen cinayetini çözmesi bekleniyor. İşte programın yayınlanacağı o tarih...

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali yaptı ancak Büyükşen cinayeti yarıda kaldı. Müge Anlı'nın araştırdığı ve sorgulattığı bu cinayette çeşitli gelişmeler yaşanıyordu. Metin ve Necla Büyükşen çiftinin öldürülmesi sonrasında üç kardeşin aralarındaki tartışma programa damgasını vurmuştu. Çeşitli komşu ve görgü tanığı iddiaları da büyük ses getirdi. Peki Müge Anlı ne zaman başlayacak? İzleyiciler ünlü sunucuyu beklerken cinayetin çözülmesini de istiyor.

Müge Anlı Yeni Sezon Tarihi

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon için hazırlıklarına yakında başlayacak. Program yeni final yapmış olsa da Müge Anlı'nın çok uzun süre tatil yapmayacağı belirtiliyor. Kendisinin açıklamalarına göre yeni sezon 30 Ağustos'ta başlayacak. Yayınların başlamasından sonraki süreçte sunucunun cinayetin çözülmesi adına büyük destek sağlayacağı belirtiliyor. Onun haricinde Büyükşen cinayeti için bir ekibin oluşturulduğunu da belirtelim.

Osman Büyükşen İsyan Etti!

Osman Büyükşen, cinayetin çözülmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bile destek istemişti. Müge Anlı, konuyla ilgili bir ekip kurulduğu müjdesini vermişti. Bu nedenle ünlü sunucu yayında olmasa bile ekip cinayetle alakalı bilgiler elde edinmeye devam edecek. Milyonların sevdiği Müge Anlı'nın bir an önce ATV ekranlarına dönmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.