Müge Anlı Yeni Sezonda Exxen'e Geliyor! Seyircinin Bu Duruma Anlam Veremedi..

Müge Anlı Yeni Sezonda Exxen'e Geliyor! Seyircinin Bu Duruma Anlam Veremedi..

ATV ekranlarının yıllardır yayınlanan gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'in yeni sezonda dijital platform Exxen'e transfer olacağı iddia edildi. Bu iddia çok kısa bir zamanda gündeme otururken, seyircinin kafası çok karıştı.

ATV ekranlarının 12 yıldır yayınlanan gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert hala yeni başladığı günlerde olduğu gibi reyting rekorları kırarak Türkiye'nin en çok izlenen ve beğenilen programlarından biri olmaya devam ediyor. Öyle ki sevilen program bazen reyting rekortmeni dizilerin önüne geçiyor. Bu durumu programın kendi seyircisi dahil herkes şaşkınlıkla karşılayarak inanmakta zorluk çekiyor. Şimdilerde ise sevilen programla ilgili çok farklı bir iddia ortaya atıldı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Exxen'e geçecek mi ?

Yeni gelen iddialarda Müge Anlı'nın programının bu yılın başlarında Acun Ilıcalı tarafından tanıtılan ülkemizin yeni dijital platformlarından biri olan Exxen'de yayınlanmaya başlayacağı söylendi. Bu iddiaya herkes inanmakta zorluk çekerken, bir çok kişi de destek verdi.

Müge Anlı yeni sezonda çok farklı bir şekilde gelebilir..

Müge Anlı İle Tatlı Sert eğer dijital platform olan Exxen'e geçerse çok farklı bir şekilde seyircilerinin karşısına çıkabilir. Sevilen programda bir sınırlama olmayacağı için izleyici artık her şeyi daha detaylı bir şekilde izleyebilir. Bu durum kesinleşmese de, şimdiden büyük bir heyecana sebep oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.