Müge Anlı Yeni Sezonuna Ne Zaman Başlayacak? Müge Anlı Programında Dosyalar Açılıyor!

Müge Anlı Yeni Sezonuna Ne Zaman Başlayacak? Müge Anlı Programında Dosyalar Açılıyor!

ATV'nin sevilen programcısı Müge Anlı, bu sefer bambaşka dosyalarla ekran karşısına çıkacak. Cinayet, kayıp ihbarları, yasak ilişki ve çok daha fazlası yeni sezonda yer alacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert yayın tarihi açıklandı mı? Müge Anlı'nın sunumuyla ATV programı başlıyor...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonunda bomba olaylarla ekran karşısına çıkacak. Programa yapılan başvuruların haddi hesabı yok. Çeşitli vakaların çözümlenmesi için önem sırasına dikkat ediliyor. Büyükşen cinayetindeki perde arasının düzelmesi herkesi sevindirmişti. Gerçekler ortaya çıkınca programa olan güven de arttı. Özellikle de son zamanlarda Müge Anlı'nın dik duruşu ve hiç yılmayan tavırları herkesi memnun ediyor. Eğer böyle devam ederse yeni sezonda da reyting rekorları kırılabilir.

Müge Anlı Yeni Sezonu Ne Zaman?

ATV'de yayınlanan programla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Müge Anlı'nın programı Eylül ayında canlı yayınına başlayabilir. Ağustos ayının ortaları düşünülüyordu ancak yaşanan gelişmeyle programın Eylül ayına kalabileceği ortaya çıktı. Esra Erol ve Müge Anlı arasındaki tatlı rekabet bu sezonda da devam edecek. İki isim de aynı kanalda fakat farklı saatlerde yayın yapıyor. Konseptlerinin de benzer olması nedeniyle aralarındaki mücadele sürüyor.

Programda Hangi Vakalar Çözülecek?

Müge Anlı'nın ATV'deki programında yeni vakalar henüz belli olmuş değil. Canlı yayın başlar başlamaz sezonun ilk bölümüyle beraber gerçekleri öğreneceğiz. Bunun yanı sıra cinayet, kayıp ve çeşitli belirsiz dosyaların da programa heyecan katacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.