Müge Anlı'dan Üzücü haber Geldi! Müge Anlı ve Rahmi Özkan Virüse mi Yakalandı?

Müge Anlı'dan Üzücü haber Geldi! Müge Anlı ve Rahmi Özkan Virüse mi Yakalandı?

Müge Anlı'nın virüse yakalandığı iddia ediliyor. Ünlü sunucunun pandemiden etkilendiği ve bir süredir paylaşım dahi yapmadığı belirtildi. Peki Müge Anlı'nın sağlık durumu nasıl? Rahmi Özkan'ın da virüse yakalandığı ve hasta olduğu öğrenildi. İşte Müge Anlı ve Rahmi Özkan'ın son durumu...

Müge Anlı ile ilgili şok iddia Twitter'da ortaya atıldı. Yakın zamanda program yapması beklenen ünlü isim, virüse yakalandığı için bir süredir paylaşım dahi yapmıyor. Eğer iddialar doğru ise Müge Anlı'nın sağlık durumu çok merak edildi. ATV'de sunduğu programda milyonların gönlünü fetheden ünlü isim hakkında pek çok paylaşım yapıldı. Kendisiyle beraber Rahmi Özkan'ın da virüse yakalandığı belirtiliyor. Müge Anlı ve Rahmi Özkan'ın sağlık durumu nasıl?

Müge Anlı'nın Sağlığı Nasıl?

Başarılı sunucu Müge Anlı, bir süredir ne ekranlarda ne de sosyal medyada gözüküyor. Paylaşım yapmayı ise birkaç gündür durdurdu. Hal böyle olunca izleyiciler ortaya atılan iddiaları değerlendirmeye başladı. Sevilen ismin ne zamandır sosyal medyada paylaşım yapmadığı görülüyor.

Rahmi Özkan'dan da Kötü Haber Geldi!

Müge Anlı'nın programında yer alan ve çeşitli konularda değerlendirmeleriyle adından söz ettiren Rahmi Özkan, virüse yakalanmış olabilir. Tıpkı Müge Anlı gibi kendisinden de ses soluk çıkmıyor. İkisi de bir süredir sosyal medyadaki sessizliğini bozmadı. Hal böyle olunca önümüzdeki günlerde ikiliden bir açıklama bekleniyor. Bu gidişle programın yayını iptal olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.