Murat Yıldırım Yeni Projelerle Geliyor! Hayranları Sevinçten Çıldıracak..

Murat Yıldırım Yeni Projelerle Geliyor! Hayranları Sevinçten Çıldıracak..

Son olarak Ramo dizisinde gördüğümüz başarılı oyuncu Murat Yıldırım'ın hayranları kendisinden uzun zamandır yeni bir dizi daha bekliyordu. Sonunda Yıldırım'dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Oyuncu birden fazla projeyle yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım son olarak Ramo dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmış ve bu dizide gösterdiği başarılı performansı ile beraber hayran kitlesini daha da arttırmıştı. Geçmişte oynadığı Suskunlar dizisi ile şöhret kapılarını arayan Yıldırım, şimdilerde ülkemizin en çok sevilen ve tanınan erkek oyuncularından biri oldu. Kendisinin aktif olarak çok büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Bu hayran kitlesi Yıldırım'dan yeni dizi beklerken, beklenen müjdeli haber geldi.

Yıldırım yeni dizilerle geliyor..

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım yeni sezonda yine Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen Aziz adlı diziyle başrol olarak karşımıza çıkacak. Yıldırım bu projede de başrol olarak Aziz karakterini canlandırarak karşımıza çıkacak. Dizinin çekimlerinin yakında başlaması beklenirken, şimdilik net bir yayın tarihi verilmedi.

Aziz yeni sezonda ekranlarda..

Aziz yeni sezonda ekranlara gelecek. Yayın tarihi belli olmasa da, Show TV ekranlarının yeni projeleri arasında şimdiden yerini almış bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.