O Oyuncu Tüm Saçını Kazıttı! Yeni Filmi İçin Saçlarından Vazgeçti..

O Oyuncu Tüm Saçını Kazıttı! Yeni Filmi İçin Saçlarından Vazgeçti..

Çok yakında vizyona girmesi beklenen kanser hastalığı yüzünden hayatını kaybeden ünlü aktivist Neslican Tay'ın hayatını anlatacak olan filmin başrolü olan Naz Çağla Irmak canlandırdığı rol için tüm saçlarını kazıttı. Oyuncunun bu hareketi büyük takdir topladı.

Geçmişte birçok kez kanser hastalığına yakalanan, bu hastalığı birçok kez yense de, yeniden yakalanan ünlü kanser aktivisti hastalığa son kez yakalandığında bunu kaldıramamış ve vefat etmişti. Kansere birçok kez yakalanmasına rağmen hayata bağlılığını hiç kaybetmeyen Neslican Tay kendisi gibi olan diğer hastalara da destek ver moral veriyordu. Tay'ın bu kadar güçlü olduğunu gören hastalarda tıpkı onun gibi kansere karşı savaşmaya başladı. Ünlü aktivistin hayatı şimdi de film oluyor. 

Neslican Tay'ın hayatı film olacak!  ''Demir Kadın Neslican''

Filmin adı sonunda açıklandı. Neslican Tay'ın bu hastalığa yakalandığı andan itibaren verdiği savaşı ve mücadeleyi anlatacak olan Demir Kadın Neslican'ın kadrosu tamamlandı. Dizinin kadrosunun tamamlanmasının ardından hiç vakit kaybetmeden çekimlere başlandı. Çekimler şimdilerde hala devam ediyor.

Başrol oyuncusu  Naz Çağla Irmak rolü için saçını kazıttı!

Filmde Neslican Tay'ı canlandıracak olan başrol oyuncusu   Naz Çağla Irmak rolü için saçlarını tamamen kazıttı. Oyuncu rolünün daha inandırıcı ve gerçek olması için tüm saçlarını kestirdi. Bu hareketiyle büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.